Prosjektleder energianlegg

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.07.2017

Avdeling Vannkraft på Vækerø, utenfor Oslo, består i dag av 25 engasjerte medarbeidere. Vi jobber tett med de andre avdelinger og regioner i Oslo. I tillegg samarbeider vi med tilsvarende avdeling i Trondheim, og med andre Sweco kontor i Norge. Våre prosjekt er normalt varierte og tverrfaglige.

Våre kunder er private og større regionale aktører. Typiske oppdrag er forprosjekt, utarbeidelse av anbudsdokumenter, tekniske planer, detaljprosjektering og oppfølging av byggeplass. Vi har god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon som er bygget opp i over 90 år.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en ingeniør/siv.ing. med prosjektleder-erfaring fra energianlegg. Dette kan spenne fra enkle transformatorstasjoner til store kraftanlegg i fjell. Følgende oppgaver vil være sentrale i din stilling:

  • Være prosjektleder i ett til flere prosjekt. Dette betyr å ha det overordnede ansvar for økonomi og framdrift i små og store tverrfaglige prosjekt
  • Arbeide med prosjekter i alle faser fra utvikling av design, utarbeidelse av anbudsdokumenter, detaljprosjektering og oppfølging av bygging
  • Delta i tilbuds- og markedsarbeid
  • Inneha markedskontakt og foreta kundeoppfølging

Muligheter

Grunnet Swecos markedsposisjon har vi en god ordreinngang av jobber. Det gjør at vi stadig har behov for å styrke staben av teknisk personell som ønsker å jobbe med energirelaterte oppgaver.

Du vil være tett på kunden og ha ansvar for å drive prosjektering i henhold til kundens ønsker og behov. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Gjennom allsidige prosjekter og Swecos målrettede karriereprogram har du gode utviklingsmuligheter og kan se frem mot en spennende hverdag.

Din bakgrunn

  • Du har relevant utdanning som (sivil)ingeniør innen bygg/konstruksjon og minimum 3-5 års erfaring
  • Allsidig erfaring som prosjektleder / konstruktør evt. erfaring som anleggsleder, eller byggeleder
  • Erfaring fra kraftselskap, entreprenørfirma og/eller et rådgiverkontor

I tillegg er det ønskelig at du ...

  • har relevant erfaring i bruk av 3D-verktøy (bør vite noe om dette)
  • har godt humør og er lett å komme overens med
  • er tydelig og klar i din kommunikasjon
  • behersker norsk skriftlig og muntlig og har god fremstillingsevne
  • kan skape engasjement og viser vei i krevende situasjoner!

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Les mer om hvordan Sweco setter fokus på by- og samfunnsaktuelle temaer i nettmagasinet http://swecomoment.no

Kontaktpersoner:

Sigurd Løvfall

Gruppeleder

977 00 102

sigurd.lovfall@sweco.no

Heidi T. Ose

Avdelingsleder

971 61 979

heidi.ose@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: