Teknisk inneselger


Frico er den ledende produsenten av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa, og vi er representert i 70 land via datterselskaper eller distributører. Oppdatert informasjon om våre salgskanaler. Hovedkontoret ligger i Sverige, og selskapet er en del av Systemair, et av de ledende konsernene innen ventilasjon. Det aller meste av produksjonen vår foregår i Sverige og ved andre ISO-sertifiserte produksjonsenheter i Europa. I tillegg har vi strategisk plasserte varelagre flere steder i Europa.

FirmaImpact for Frico
FylkeOslo
Søknadsfrist09.06.2017

Er du strukturert, glad i å løse utfordringer, trigges av å hjelpe andre og ser på deg selv som en god rådgiver for kundene? Da er det deg vi søker!

Vi trenger å forsterke laget med nok en medarbeider for å ivareta våre kunder på en best mulig måte. 2016 ble vårt beste år så langt, og de kommende årene lanserer vi mange nye produkter.

Vi trenger deg som kan bidra til å ivareta og utvikle vår målsetning om å være blant de aller beste leverandører på god teknisk veiledning, rask og nøyaktig oppfølgning av kunden og forsterke vår posisjon som den ledende leverandør.

Du må trives med til tider meget hektiske dager, jobbe strukturert og ha et utpreget godt humør og positiv innstilling til å løse oppgaver til det beste for våre
kunder.

Du har erfaring som elektriker med gruppe L og noen års praktisk erfaring med montering. Har du i tillegg erfaring som saksbehandler eller fra grossist er det en fordel, men ikke et krav.

Arbeidsoppgavene består hovedsakelig av å veilede kundene med produktvalg, installasjonsrådgivning og utarbeidelse av tilbud. Andre oppgaver er ordre- og
reklamasjonsbehandling samt oppdatering av produktdatabaser og manualer.

Vi har nylig flyttet til trivelige kontorer i Brynsveien 12 ved Bryn i Oslo.

Vi tilbyr en spennende jobb i en bedrift i vekst, gode kollegaer hvor hjelp og støtte aldri er langt unna, konkurransedyktige lønns og forsikringsvilkår.

Kontaktperson

Arvid Brandmo

Fagansvarlig Rekruttering

ab@impact.no

913 99 801

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: