Prosjektsjef

ElementPartner AS er en bedrift med 60 ansatte som tilbyr totalløsning med produksjon, prosjektering og montering av alle typer betongelementer.

Vi produserer alle typer slakkarmerte betongelementer til industri, bolig, kai, landbruk og samferdsel. Selskapet tilbyr totalløsninger som inkluderer prosjektering, transport og montering. ElementPartner ligger på Åndalsnes med kort vei til industrikai der store konstruksjoner kan skipes.

Selskapet er i vekst og har store vekstambisjoner. Vi har levert og skal levere elementer til flere betydelige bygg i Norge. I tillegg til vår etablerte fabrikk, har vi nå også startet byggingen av Norges mest moderne betongelementfabrikk på 7500 m2. Denne skal være ferdig til prøvedrift 01.12.17.

Til våre store vekstambisjoner, ønsker vi å komme i kontakt med en meget dyktig Områdeansvarlig Østlandet og en Prosjektsjef.

FirmaElementPartner
FylkeMøre og Romsdal
StedÅndalsnes
Søknadsfristsnarest

Strukturert og løsningorientert Prosjektsjef søkes

Som prosjektsjef vil du ha ansvaret for utvikling og gjennomføring av prosjekter.

Oppfølging av kontakt med kunde og offentlige myndigheter, samt følge opp økonomi, kvalitet og fremdrift i prosjektene. Prosjektsjef vil ha ansvaret for all prosjektering og oppfølging av interne og eksterne konstruktører samt være sentral i utarbeidelse / standardisering av gode løsninger mot produksjon og montasje.

Vi har prosjekter over hele Norge og en del reising må påregnes.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har utdannelse som sivilingeniør, men ingeniør med relevant erfaring fra bransjen vil også bli vurdert.

Om du er en som trives under større mandat og liker å påvirke bredt i en vekstbedrift. Vil vi gjerne høre fra deg!

Hovedarbeidsoppgaver:

Du skal bistå salgsavdelingen med å utvikle gode løsninger i tilbudsfasen, følge opp interne og eksterne konstruktører i gjennomføringen av konstruksjonsdelen og følge opp og være en god støttespiller for prosjektlederteamet i gjennomføring av prosjektene.

Vi ønsker oss:

  • Sivilingeniør / ingeniør
  • Solide kunnskaper innen styrkeberegning og eller, betong – og stålkonstruksjoner
  • God kjennskap til regelverk, offentlige forskrifter og standarder
  • At du er systematisk, handlekraftig og målrettet

Vi tilbyr:

  • Deltakelse i ledergruppen
  • En bedrift med utviklingsmuligheter
  • Godt og uformelt arbeidsmiljø
  • Lønn etter erfaring
  • Pensjons- og forsikringsordninger

Kontakt:

For spørsmål om stillingen eller søknad, vennligst ta snarlig kontakt med vår headhunter hos Sperre Rekruttering, Eirik F. Sperre på 92607988 eller på eirik@sperrerekruttering.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: