Illustrasjonsfoto: Skanska

Håkon Lyngdal ny markedssjef i Skanska Asfalt

Håkon Lyngdal er ansatt som markedssjef i Skanska Asfalt. Lyngdal kommer fra stillingen som DK-sjef i Oslo og Akershus, og tar over for Arne Fossbakk. 

Arne Fossbakk har jobbet i Skanska i 18 år og blir nå pensjonist, men vil fortsatt bidra på utvalgte områder både for Skanska Asfalt, Skanska Anlegg og Innkjøp.

- Det er en stor «kunnskapsbase» som nå trapper ned, men jeg har stor tro på at Håkon Lyngdal kan videreføre det flotte arbeidet Arne Fossbakk har gjort for Skanska Asfalt i mange år, sier Stig Lindland, adm. direktør i Skanska Asfalt.

Arne Fossbakk (t.v.) og Håkon Lyngdal.

Det er mye på gang i Skanska Asfalt. Den norske virksomheten er en del av en felles nordisk region som jobber med mer enn bare asfalt. Knusing, pukk, deponi og utleie er allerede en del av virksomheten, men dette vil det bli mer av fremover. 

– Håkon vil få en sentral rolle i den strategiske satsningen rundt etablering av pukkverk i tilknytning til asfaltfabrikkene våre; en jobb han vil gjøre i tett samarbeid med Skanska Anlegg. Han blir også hovedkontakt mot store anleggsprosjekter, forteller Lindland.

Håkon Lyngdal har de siste fire årene vært DK-sjef i DK for Oslo og Akershus. Før dette var han blant annet prosjektleder for asfalteringen i sluttfasen på Gardermoen prosjektet.

– Jeg har hatt fire veldig spennende år i distrikt Oslo og Akershus, og sammen med den fantastiske gjengen i Oslo har vi fått til mye. Nå ser jeg frem til å jobbe med hele bredden av Skanska Asfalt, vi har mange spennende prosjekter på gang, sier Lyngdal.