Grunnarbeidere

Maskinentreprenør Carl C. Fon AS har ca. 200 ansatte og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport. Vi har vårt hovedkontor på Nordre Kullerød 5 i Sandefjord, og vårt geografiske arbeidsområde er Sør-Norge.

FirmaCarl C. Fon
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist05.07.2017

Carl C. Fon er kjent for sin høye kompetanse, velutstyrte maskinpark, godt arbeidsmiljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

Vi har delt opp driften i to avdelinger; ordinær drift og stor-drift. Ordinær drift består bl.a. av grunnarbeider, massetransport, veibygging og vedlikehold. Stor-drift innebærer større prosjekter som etablering av industritomter, samt store vei- og infrastrukturprosjekter.

Vi ser at markedet i vårt område tar seg kraftig opp. For å møte økende arbeidsmengde ønsker vi å knytte til oss flere erfarne og dyktige grunnarbeidere med ADK til vår avdeling for små og mellomstore prosjekter i Vestfold, Telemark og Buskerud. Vi søker nå etter:

GRUNNARBEIDERE til ordinær drift

Generelle arbeidsoppgaver

  • Anleggs- og grunnarbeid
  • Opparbeidelse av veier, tomter, VA-anlegg m.m.
  • Legging og sikring av vann- og avløpsanlegg
  • Arbeidsplanlegging og arbeidsvarsling

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring med gravemaskin, hjullaster og dumper
  • Fagbrev i maskin-/anleggsarbeiderfaget, kan fravikes ved lang erfaring
  • ADK1-sertifikat
  • Førerkort for bil klasse BE, ønskelig med C og CE
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid

Dine personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå-påvilje. Du er ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner, er fleksibel og ikke redd for å ta i et tak. Det er også nødvendig at du snakker flytende norsk.

Vi tilbyr

Hos oss i Carl C. Fon får du interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø, som er en viktig suksessfaktor hos Carl C. Fon. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.
Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfristen: 5. juli 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Elin Reinfjord
HR-ansvarlig, Carl C. Fon AS
+47 33 48 74 50
elin.reinfjord@carlcfon.no

Vis flere stillinger: