Tømrere, Bergen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

Distrikt Bergen har hovedkontor i Bergen. Distriktet har en årlig omsetning på ca. 700 MNOK og ca. 175 ansatte funksjonærer og fagarbeidere. Vi har bygget flere store og prestisjetunge prosjekt. Blant annet Amalie Skram Videregående skole, Ørnen Hotell, Sartor senter m.fl.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.06.2017

Distrikt Bergen satser offensivt innenfor boligbygging og søker tømrere til våre prosjekter i Bergen. Vi søker deg som er engasjert og positiv, har fokus på HMS samt vilje til å stå på når det gjelder. Vi ønsker deg som gir det lille ekstra og liker å ta ansvar for egen arbeidshverdag.

Vi ønsker at du:

  • har norsk fagbrev
  • trives i en hektisk hverdag med varierte arbeidsoppgaver
  • er nøyaktig og kvalitetsbevisst
  • er fleksibel og serviceinnstilt
  • er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst
  • gode norskkunnskaper
  • liker å ta ansvar

Vi kan tilby et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum. Våre fagarbeidere er nøkkelpersoner for vår suksess innenfor boligbygging. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling i et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Veidekke har konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, og tilbyr medeierskap i bedriften i form av rabatterte aksjekjøp årlig.

Spørsmål om jobben?

Svein Ove Waage

920 60 568

svein.ove.waage@veidekke.no

Lin K. Hauge

920 60 988

lin-kristin.hauge@veidekke.no

SØK HER

Vis flere stillinger: