Prosjektleder byggautomasjon

Hamstad AS er en av landets ledende og landsdekkende leverandører innen ventilasjon og klimatekniske løsninger. Hamstad AS bidrar til godt inneklima, optimalt energiforbruk og ressursutnyttelse fra idé til drift. Gjennom høy fagkompetanse og kvalitet i leveranse har vi opparbeidet oss en solid posisjon i markedet. Vi leverer produkter og tjenester innen prosjekt, service, energi og automatikk til nybygg og rehabiliteringsprosjekter i både privat og offentlig sektor. Vi er et helnorsk, familieeid selskap, etablert i 1968. Vårt hovedkontor ligger i Trondheim. I tillegg har vi avdelingskontor i Oslo, Hamar, Bergen Sandnes, Fredrikstad og Harstad, og har således nedslagsfelt i de fleste av landets regioner.

FirmaJobzone for Hamstad
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Vi skal styrke vår Byggautomasjonsavdeling i Trondheim med flere ingeniører og teknikere som arbeider innen prosjektering og service. Vi er på jakt etter deg som har relevant utdanning og erfaring fra byggautomasjon.

Vi leverer alt innen byggautomasjon, fra tekniske tavler med skreddersydde automasjonsløsninger/automatikkløsninger til større SD-anlegg/scadasystemer der vi benytter Piscada BAS som vi har utviklet i samarbeid med Piscada. Vi har levert byggautumasjonsløsninger for bygg i over 10 år og leverer kjente produkter innen byggautomasjons-markedet. Vi velger robuste og trygge produkter i alle ledd for å oppnå lang levetid og et godt resultat.

I tillegg til kvaliteten på produktene er ingeniørkompetansen i prosjektfasen avgjørende for et godt resultat. Hamstad AS ønsker å være en aktiv part i prosjektutviklingsfasen for å influere og treffe de gode, effektive og lønnsomme løsningene. Vi har motiverte ingeniører med fagkompetanse innen byggautomasjon som er stolte av håndverket vi leverer.

Nå skal vi styrke dette laget med deg som ønsker å bli en del av et spennende, omfangsrikt og allsidig arbeide innen byggautomasjon. Her kan du utvikle deg og være stolt av vår fagkompetanse. Hos oss får du gode betingelser i et godt arbeidsmiljø.

Ta kontakt med Gunn Iren hos Jobzone for en uformell prat.

Gunn Iren Berg Svendsen
40 00 37 12 / 93460310
gunn.iren@jobzone.no

SØK HER

Vis flere stillinger: