Kalkulatør

AF Bygg Østfold har de siste årene satset i Follomarkedet og har i dag flere store prosjekter i drift i Follo. Vi bygger nå det nye Universitetet på Ås, Solberg Skole rett utenfor Ski og Helsehuset i Drøbak. Vårt markedsområde strekker seg fra Søndre Akershus og ned gjennom hele Østfold.
Vi er en ledende entreprenør med bred erfaring fra offentlige bygg, næringsbygg, boligprosjekter og utbygging/rehabilitering av flere store kjøpesentra.

FirmaAF Bygg Østfold
FylkeØstfold
StedRåde
Søknadsfrist23.06.2017

AF Bygg Østfold har de siste årene gjennomført store og komplekse prosjekter og er i vekst. AF Bygg Østfold satser stort både i Østfold og i Follo, og i denne forbindelse så har vi behov for en kalkulatør med erfaring og teft for byggebransjen.

Som kalkulatør hos oss vil du bli involvert i hele tilbuds- og kalkulasjonsprosessen. Du vil få ansvaret for å gjennomgå konkurransegrunnlaget og presentasjon av dette. Som kalkulatør må du jobbe systematisk med innhenting og evaluering av tilbud fra underleverandører, samt kalkulasjon av tilbud, hovedsakelig i dataverktøyet ISY ByggOffice.

Vi søker deg som har kommersiell teft og erfaring med innkjøp. Du har gjerne erfaring med ulike kontraktsformer og en genuin interesse for å komme frem til gode løsninger for kunden. Erfaring fra bygg og anleggsbransjen er en fordel. Du er strukturert, systematisk, har gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, samt integritet.
Vi søker deg med høyere utdannelse og relevant erfaring fra byggebransjen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Arbeidssted vil være ved AF Bygg Østfold sitt kontor i Råde.

Spørsmål om stillingen

Kristin Sørlie

Telefon

950 48 814

Morten Midtskog

Telefon

900 84 911

Søk her

Vis flere stillinger: