Prosjektressurser til Distrikt Peab Bygg Romerike

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 14 000 ansatte og en omsetning på over 49 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner.

FirmaPeab
FylkeAkershus
StedRomerike og omegn
Søknadsfrist30.06.2017

Romerike og omegn er et område i sterk utvikling spesielt innenfor boligmarkedet. Peab har vært etablert i området i mange år, og vi har flere byggeprosjekter gående, blant annet på Gjøvik, Lørenskog og Jessheim (YesHeim). Vi har kontor sentralt på Kløfta ved togstasjonen, og nå trenger vi flere dyktige medarbeidere for å hjelpe oss å bygge flere bygg fremover!

Peab Bygg vokser med markedet, og ser store muligheter i tiden fremover. For å kunne svare på veksten i markedet skal selskapet bygge opp staben på Romerike med flere prosjektressurser!

Har du erfaring fra bygg og entreprenørsiden, gjerne fra større prosjekter (både bolig, næring og rehab) vil vi gjerne høre fra deg!

Erfaring fra drift på byggeplass, fremdriftsplanlegging og oppfølging av UE er spesielt interessant!

Send inn CV, så tar vi kontakt.

Søk her

Kontaktpersoner:

Eli Tangen

tlf: +47 92843526

Vis flere stillinger: