Vegplanleggere i Oslo

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF Gruppen med røtter tilbake til 1895.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter.

I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø.

FirmaÅF Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist30.06.2017


Vi ønsker faglig dyktige ingeniører, som kan bidra til å bygge opp det rette miljøet. I første omgang trenger vi deg som har noen års erfaring, og kan ta faglig ansvar i prosjekter. Avhengig av din bakgrunn så kan arbeidsoppgavene innebære både prosjektering, prosjektledelse og tilbudsarbeid. Som vegplanlegger vil du jobbe med teknisk prosjektering, rådgivning og utarbeidelse av konkurransegrunnlag. Du skal utarbeide tegninger og 3D-modeller i AutoCAD/ Novapoint og beskrivelser etter NS3420 og prosesskoden. Vi har prosjekter i alle planfaser, og har jobber både for kommunale, statlige og private aktører.

Dine kvalifikasjoner

Vi søker etter ingeniører/ sivilingeniører innen bygg og anlegg, som kan jobbe med veg- og gateprosjektering. Du må ha faglige kunnskap om veg- og gateutforming, kjennskap til nødvendige håndbøker og erfaring med bruk av aktuelle prosjekteringsverktøy. Det er viktig at du er dyktig på å jobbe i team, har den rette serviceinnstillingen og engasjementet som skal til for å skape et godt prosjekteringsmiljø. Du må snakke og skrive godt norsk. Kommunikasjonsevnen er viktig for kundekontakt og daglig arbeid mot ÅF sine fagmiljøer i resten av landet .

ÅF tilbyr

• Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger
• Fleksibel arbeidstid
• Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
• Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
• Allsidige og utfordrende prosjekter
• Gode personlige utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø på tvers av lokasjoner
• Eksterne og interne kursopplegg

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Silje Jølsgard, Gruppeleder veg Oslo, Tlf. 988 13 240

Søk stilling

Vis flere stillinger: