Senior Brannrådgiver

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist13.06.2017

For å styrke vårt miljø innen Brannrådgivning, søker vi nå etter en motivert medarbeider til avdeling Tekniske systemer ved vårt kontor i Fredrikstad.

Vårt nye flotte kontor på Værste i Fredrikstad består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag (elektro/VVS/byggautomasjon/ITB/brannrådgiving) samt Plan og arkitektur med tilsammen rundt 45 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Avdeling Tekniske systemer har i dag 16 medarbeidere.

Det er for tiden ansatt en brannrådgiver tilknyttet Fredrikstad kontoret, og vi søker med dette en kompetent og trivelig kollega som ønsker å bidra fremover med å bygge opp en sterk brannfaglig avdeling lokalt i Østfold. Det jobber for tiden over 40 brannrådgivere i Rambøll Norge AS, og Fredrikstad avdelingen har tilgang til nødvendige fagressurser tilknyttet dette brannmiljøet.

Om stillingen

Stillingen innebærer å være Brannrådgiver og en ressursperson innen ditt felt. Som oppdragsleder vil du styre våre øvrige ressurser som deltar og være kundens kontaktperson. Oppgavene varierer fra tidligfase arbeid (skisse/forprosjekt) som ender i utarbeidelse av konkurransegrunnlag til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Jobben innebærer selvstendig arbeid, men også i team sammen med andre. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og markeds-/tilbudsarbeid
  • Fremstå som en senior i avdelingen med faglig tyngde der du formidler din kunnskap og erfaring til øvrige medarbeidere
  • Prosjektstyring og ledelse
  • Brannfaglig rådgiving. Kan omfatte risikoanalyser, simuleringsoppgaver, brannprosjektering inkludert branntegninger, analyseløsninger, tilstandsvurderinger mm.

Stillingen kan gjerne tillegges en rolle som lokal faglig leder for brann.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivervirksomhet og/eller entreprenør, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Master/Siv.ing eventuelt Bachelor
  • Nødvendig med erfaring som Brannrådgiver
  • Bør kunne vise til referanseprosjekter m/kontaktpersoner
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ansvarlig for brannrådgivings avdelingen Magnus Torgheim, tlf.: 92 42 95 66, mail: magnus.torgheim@ramboll.no. Avdelingsleder Odd-Børre Pedersen, tlf.: 90 75 41 81, mail: odd.pedersen@ramboll.no

Vis flere stillinger: