System Leader, Purchasing Systems

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Group Functions
FylkeOslo
Søknadsfrist12.06.2017

SYSTEM LEADER, Purchasing systems

Her er dine nye utfordringer

Nærmere 75% av NCCs virksomhet består av ulike typer innkjøp. Innkjøpsarbeidet er derfor et prioritert område, og akkurat nå står vi overfor en rekke spennende utfordringer. Ved å sørge for at våre innkjøpsordninger støtter den pågående digitaliseringen i byggebransjen, bidrar vi samtidig til vår overordnede strategi om lønnsom vekst.

I rollen som System Leader bidrar du til å optimalisere bruken av vårt nordiske innkjøpssystem, Purchasing Portal. Dette gjør du ved å støtte brukerne og jobbe med kontinuerlige forbedringer. Du vil være en del av Purchasing Systems, som tilhører den sentrale innkjøpsfunksjon i NCC og vil jobbe i et team med representanter fra hele Norden. Du vil representere den norske delen av organisasjonen og arbeide selvstendig innenfor gitte rammer.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • støtte til både interne og eksterne brukerne av Purchasing Portal (ikke teknisk støtte)
  • jobbe i henhold til våre definerte utviklingsprosesser, med blant annet å
  • samle inn og beskrive krav og forberede materiale for utvikling
  • teste ny funksjonalitet
  • opprettholde nettverk for den lokale innkjøpsorganisasjonen, samt Super User nettverk
  • tilby brukerveiledninger og opplæringsmateriell, og sørge for at dette alltid er oppdatert

Dette er erfaringene og egenskapene vi ønsker at du har

Vi tror at rett person har høyere utdanning (fagskole/høgskole/universitet), og har erfaring fra arbeid med forbedring og utvikling i en eller annen form. Det viktigste er at du har riktig holdning, vilje og driv for å skape endring i vår organisasjon.

Du har et åpent sinn og en evne til å ha et helikopterperspektiv, samtidig som du agerer her og nå og er operativ i ditt daglige arbeid. Vi tror du er nysgjerrig på muligheter for digitalisering og har en evne til å planlegge og organisere arbeidet godt. Du har gode analytiske ferdigheter, liker å jobbe selvstendig og er flink til å bygge og opprettholde verdifulle relasjoner.

Du vil jobbe ved NCC hovedkontor på Brynseng i Oslo og i hovedsak arbeide med den norske organisasjonen, men du vil også være en del av et nordisk team og det er derfor viktig at du kan uttrykke deg godt på engelsk.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en spennende stilling i et internasjonalt konsern med store muligheter. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og sterkt fagmiljø. Du vil kunne påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og rollen vil gi deg gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. NCC verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Vil du vite mer om stillingen?

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 12. juni 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Emma Sundberg
Head of Purchasing systems, NCC Group
+46 0705541030
emma.sundberg@ncc.se

Vis flere stillinger: