Regionleder Trondheim

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Sweco er organisert i tre divisjoner - Energi, Infrastruktur og Bygg. Region Trondheim er en flerfaglig enhet med ca 160 medarbeidere med aktivitet innen alle de tre forretningsområdene. Organisatorisk tilhører Trondheim divisjon energi. Vi søker nå etter leder for Region Trondheim som skal videreutvikle og styrke virksomheten vår i Midt-Norge.

Vi har ambisjoner om betydelig vekst i regionen fremover, og søker derfor etter en forretnings- og kundeorientert leder med sterk faglig og personlig integritet. Du har gode samarbeidsevner, kjenner bygge- og anleggsbransjen og er en lagspiller som er tydelig og besluttsom. Du er strategisk og helhetstenkende og gjennomføringssterk. Som regionleder for Trondheim har du personalansvar for tre avdelingsledere samt ansvar for avdelingskontor i Molde. Du er en solid relasjonsbygger, er pedagogisk og har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig. Regionleder Trondheim rapporterer til divisjonsdirektør.

Dine ansvarsoppgaver:

  • Strategisk og operativt ansvar for å utvikle regionen, herunder forretningsutvikling, kunde- og markedsutvikling. Det forventes synlighet i markedet.
  • Budsjett- og resultatansvar for eget ansvarsområde
  • Strategi og taktisk styring av regionens tilbudsarbeid
  • Utstrakt samarbeide med andre regioner
  • Lede utvikling og implementering av Swecos forretningsplan i regionen og tilpasse denne til lokale muligheter og behov
  • Være en aktiv bidragsyter i divisjons ledergruppe

Vi setter følgende formelle krav:

  • Høyere relevant utdanning på masternivå, gjerne med videreutdanning innen eksempelvis prosjektledelse og ledelse
  • Betydelig erfaring (minimum 10 år) fra lederstillinger. Du har dokumenterte resultater fra både strategisk og operativt arbeid, personalledelse og prosjektledelse.
  • Solid erfaring innen salgsledelse, tilbuds- og kontraktarbeid og forhandlinger
  • Det vil være en fordel med erfaring fra entreprenør- eller konsulent- /rådgivningsvirksomhet
  • Erfaring fra utviklings- og endringsprosesser med gode resultater

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et selskap i vekst. Du vil være en synlig leder i et dynamisk og utviklende arbeidsmiljø. Lønns- og arbeidsvilkår på konkurransedyktige nivåer.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt divisjonsdirektør Jon-Viking Thunes, tlf 906 17 524, eller vår rådgiver i Headvisor AS, Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680.

Søk stilling

Vis flere stillinger: