Prosjektleder/forretningsutvikler MAXBO Proff

MAXBO Proff er en del av Løvenskiold Handel og består av både regionale proffsentre i tillegg til et proffkonsept i alle MAXBO varehus. Vi tilbyr de profesjonelle kundene produkter, løsninger, tjenester og kompetanse. Våre kunder strekker seg fra entreprenører til byggmestre og håndverkere.

Vi arbeider kontinuerlig for å imøtekomme kundenes behov for kostnadseffektive løsninger. For å gi proff-kunden best totaløkonomi i byggeprosjektene, tilbyr MAXBO Proff fagkunnskap, enkel og effektiv handel, og effektive logistikkløsninger.

FirmaLøvenskiold Handel
FylkeOslo
SøknadsfristSnarest

Dette er en sentral rolle med ansvar for å lede samtlige av prosjektene som eies av Drift & Utvikling i MAXBO Proff, i tillegg til å bidra med forretningsutvikling og drift av nye konsepter.

Den rette kandidaten har høyere relevant utdannelse, og dokumentert prosjektlederkompetanse. Forretningsforståelse er viktig, det samme er digital kompetanse og nysgjerrighet for nye trender.

Vi ser etter deg som motiveres av å bygge opp nye konsepter og tjenester, evner å jobbe på tvers av fagfelt, og kommuniserer godt med kollegaer, kunder og leverandører på alle nivåer.

Vi tilbyr en sentral, utfordrende rolle med bred kontaktflate i en spennende bransje. MAXBO Proff er i utvikling, og du får en sentral rolle i et uformelt, kompetent og hyggelig arbeidsmiljø.

For mer informasjon om stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Incontro AS ved Christine H. Winther-Larsen på tlf. 993 93 534. Søknad og CV registreres snarest via www.incontro.no/stillinger.

Vis flere stillinger: