Daglig leder

Nor-Dekk AS er landets ledende taksenter. Selskapet ble etablert i 1982 og er lokalisert på Skedsmokorset. Nor-Dekk AS er forhandler innenfor byggevarebransjen, med hovedvekt på tak- og takrelaterte produkter. Kundene er privat- og proffmarkedet. Proffkunder består av alt fra enkeltmannsforetak til store entreprenører og byggevarehus. Selskapets selgere er spesialister på tak og takløsninger. Markedet er primært i Oslo og på Romerike, men selskapet har kunder over hele landet.

FirmaCR Group for Nor-Dekk
FylkeAkershus
StedSkedsmokorset
Søknadsfrist04.06.2017

Som daglig leder for du fult resultatansvar. Vi forventer at du både engasjerer deg i salg og tilbudsarbeid samt innkjøp og leverandørforhandlinger. Du vil ha ansvaret for å sikre gode relasjoner til kunder og potensielle kunder i Proffmarkedet. Vi forventer også at du utvikler dine medarbeidere i tråd med kundene og organisasjonens forventninger.

Vi søker etter kandidater med:

  • Bygningsrelatert utdannelse - gjerne teknisk fagskole
  • Flere års erfaring fra byggevarebransjen
  • God kompetanse om butikkdrift

Du må dokumentere betydelig gjennomføringsevne og ha evne til å gi dine medarbeidere en klar opplevelse av retning ved å inspirere dem og holde dem fokusert på målene. Du utvikler dine medarbeidere gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning. Du arbeider metodisk og systematisk og har evnen til å gjøre klare prioriteringer. Vi forventer at du identifiserer og utnytter kommersielle muligheter samt fokuserer på vekst i topp og bunnlinje.

Du vil få en interessant lederstilling med varierende og utfordrende oppgaver i et konsern med korte beslutningsveier. Du får stor frihet til å videreutvikle en virksomhet med et godt omdømme.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen

Jon A. Steen, Partner

Telefon 932 92 400

Jørn Helle, Partner

Telefon 905 13 072

Vis flere stillinger: