Betongteknolog

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist04.06.2017

Gjør en viktig jobb for å utvikle og kvalitetssikre materialene som brukes i vegbygging!

I Ressursavdelingen, seksjon for Veg- og materialteknologi har vi en ledig stilling knyttet til seksjonens laboratorium i Oslo.

En av våre hovedoppgaver er å bistå prosjektene i regionen med kontroll av utførelse og kvalitet på materialene som brukes til vegbygging. Vi utfører laboratorie- og feltundersøkelser innen geoteknikk, betong, steinmaterialer, asfalt og geosynteter. På fagområdet betong utfører vi spesialanalyser for hele Statens vegvesen, og vi utfører forsknings- og utviklingsprosjekter i samarbeid med Vegdirektoratet.

Arbeidsoppgaver:

Planlegge, fordele og følge opp arbeidsoppgaver for medarbeiderne på fagområdet betong, både oppgaver inne i laboratoriet og ute på veganlegg. Dette krever systematikk og struktur og evne til å få medarbeidere til å samhandle. I tillegg er du involvert i arbeid med HMS-rutiner og kvalitetssikring.

Anvaret for å samhandle med kontrollingeniører og byggeledere på vegprosjekter i utbyggingsfasen, og med betongspesialister fra flere deler av organisasjonen. For at seksjonen skal fungere mest mulig effektivt, er det også viktig at du samarbeider tett med kollegene fra de andre fagområdene.

Delta i analysearbeid og rapportering inne i laboratoriet, og iblant også kontroll og prøvetaking ute på veganlegg.

Det er en fordel om du har erfaring fra tilsvarende arbeid. Rapportering gjøres elektronisk, og mye av utstyret er datastyrt.

Kvalifikasjonskrav:

  • Bachelorgrad fra bygg med fagkrets betongteknologi eller organisk kjemi
  • Relevant erfaring
  • Grunnleggende datakunnskaper
  • Førerkort klasse B

For kandidater med praksis fra det aktuelle fagområdet, eventuell etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet om dette.

Kontaktpersoner:
Kari Østeraas
tlf: +47 61271348
mob: +47 48081324

Oddny Jørgensen
mob: +47 91380302

Søk her

Vis flere stillinger: