Daglig leder

Montér er en del av Optimera - Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1 900 ansatte og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaMontér Kongsberg
FylkeBuskerud
StedKongsberg
Søknadsfrist11.06.2017

Montér Kongsberg er et veletablert byggevarehus med mange års historie bak seg. Det er stor optimisme og positiv vekst i det lokale markedet. Vår viktigste investering nå fremover er å ansette en Daglig leder for å sikre fremtidig vekst.

Som Daglig leder vil du få muligheten til å jobbe for den største aktøren i bransjen og bli med på en spennende reise i årene som kommer.

Du er en operativ leder med mandat til å etablere, implementere og gjennomføre salgsfremmende tiltak. Du vil inngå i ledergruppen for Telemark/Vestfold/Buskerud (TVB).

En sentral del jobben utover daglig drift er å lede salget mot proffmarkedet, spesielt rettet mot små og mellomstore byggmester firma og entreprenører. Det er ca. 12 svært kompetente og lojale medarbeidere som er klar for å ta imot en leder som kan være med å utvikle varehuset videre.

Vi søker deg med god forretningsforståelse og salgsledererfaring. Erfaring og nettverk fra proffmarkedet veier tungt. Det er også ønskelig med butikkerfaring fra tilsvarende bransje.

Som person må du ha stor gjennomslagskraft, være omgjengelig og tydelig i din kommunikasjon med ansatte og kunder.

Du må være komfortabel med bruk av PC som arbeidsverktøy. Du utstråler tillit og opptrer lojalt ovenfor egen organsisasjon. Vi ser det som en stor fordel at du bor i Kongsberg området.

Vi tilbyr en meget spennende karrieremulighet i et solid firma med en sterk lokal tilstedeværelse på Kongsberg. I Montér har du et meget godt kollegialt miljø og gode rammebetingelser for å lykkes. God oppfølging vil bli gitt av erfarne ledere. Du vil være svært sentral i vår videre vekst og får en unik mulighet til å påvirke egen hverdag samt være med på å bygge videre på et allerede solid fundament. Du kommer inn i et selskap med dyktige fagfolk som jobber i samme retning. Montér tilbyr lederutviklingsprogram og salgskurs som en del av din faglige utvikling.

Arbeidstiden er på dagtid men som leder må man påregne å jobbe andre tider når situasjonen tilsier dette.

Vil du vite mer om denne muligheten er du velkommen til å ta en uformell prat med Bedriftsrådgiver I SalesJobs Helge Skålvik på tlf 473 25 195. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Søk her

Vis flere stillinger: