Anleggsleder

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med virksomhet i Sverige, Norge og Finland. Vi er 14 000 ansatte og har en årlig omsetning på 49 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Syd-Sverige, og aksjen er børsnotert ved NASDAQ Stockholm.

FirmaPeab
FylkeAkershus
StedKløfta
Søknadsfrist18.08.2017

Peab søker nå etter en Anleggsleder innen virksomhetsområdet Anlegg Øst. Er du en god samarbeidspartner og en person som ønsker å bruke din kunnskap til å styrke Peab som organisasjon? Ja, da er kanskje dette stillingen for deg. 

INFORMASJON OM STILLINGEN

Peabs nordiske anleggsvirksomhet er blant de ledende i Norden. I Norge er de etablert med egne distriktskontorer på Østlandet, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Deres norske hovedkontor ligger på Lysaker. Til sitt distriktskontor på Østlandet søker de nå en strukturert og engasjert Anleggsleder som vil være med å styrke organisasjonen. Distriktet arbeider med ulike typer anleggsprosjekter med hovedvekt på veier, tuneller, broer og jernbane. I tillegg har distriktet en egen enhet som arbeider med drift og vedlikehold.

Søknadsfrist: 18. august

Oppstart: Etter nærmere avtale

ARBEIDSOPPGAVER

I rollen som Anleggsleder vil du stå ansvarlig for den daglige fremdriften av prosjektet. Herunder:

  • Oppfølging av produksjonen mot tidsplan, budsjett og kvalitet
  • Ansvar for HMS og KS, fremdrift, økonomi og rapportering, samt oppfyllelse av kundens forventning
  • Oppfølging av eget personell og UE

Videre vil man i rollen ha en tett dialog med ansvarlige prosjektleder, og andre eksterne aktører i det aktuelle prosjektet. Struktur og nøyaktighet er viktig for deg, og dette vil du dra stor nytte av i alle faser av prosjektgjennomføringen.

Prosjektenes beliggenhet vil være på østlandet.

VI SØKER DEG SOM

  • Har gjennomført Teknisk fagskole innen bygg og anlegg, og gjerne med et fagbrev som håndverker.
  • Viser til erfaring fra anleggsarbeid
  • Behersker et av de skandinaviske språkene, skriftlig og muntlig
  • Anser deg selv som en "kremmer" og har god forretningsforståelse
  • Besitter førerkort kl.B
  • Har gode datakunnskaper

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper og som i tillegg evner å ha fokus på resultat og produksjon. Du har en stor interesse for anleggsbransjen og ønsker å ha et operativt lederansvar. Vi tror at riktig kandidat har gode samarbeidsevner og en evne til å skape gode relasjoner. Dette blir viktig i samarbeid med håndverkere, kunder og leverandører. Du kjenner deg i tillegg igjen i Peab sine kjerneverdier: jordnær, utviklende, personlig og pålitelig.

Spørsmål om stillingen

Sindre Pedersen

Consultant Manager,

Academic Work Norway

Telefon 480 86 922 

Søk her

Vis flere stillinger: