Har du erfaring fra kjøring med doser eller vals, og lyst til å være med på et stort veiprosjekt?

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. 8000 medarbeidere fikk vikariater eller faste jobber gjennom Jobzone i 2016.

FirmaJobzone for Hæhre Entreprenør
FylkeTelemark, Vestfold
Søknadsfrist14.06.2017

Hæhre Entreprenør bruker Jobzone i forbindelse med alle sine utbyggingsprosjekter. Jobzone kontorene i Vestfold samarbeider for å levere maskinførere til utbyggingne av E18 - strekningen Rugtvedt - Dørdal i Telemark.

Vi er interessert i å komme i kontakt med kandidater som har erfaring med kjøring av doser (M1). Vi har også behov for kandidater med maskinførerbevis som kan kjøre vals. Når det gjelder maskinførere til vals, oppfordrer man unge kandidater til å søke.

For å ivareta HMS og behovet for sikkerhet på anlegget, er det et ufravikelig krav til å beherske norsk muntlig og skriftlig.

Er du interessert i et langvarig prosjekt for vår oppdragsgiver på E18? Ta kontakt med Jobzone Vestfold for en uforbindtlig prat om muligheten!

Om arbeidsgiveren

Vår oppdragsgiver er Hæhre Entreprenør AS. Selskapet har fått oppdraget med å bygge neste parsell på E18 - strekningen Rugtvedt - Dørdal i Telemark. Prosjektets varighet vil være frem til desember 2019.

SØK HER

Kontaktpersoner:

Roy Skalleberg
93430434
roy.skalleberg@jobzone.no

Christian Heian
93628047
christian.heian@jobzone.no


Vis flere stillinger: