Senior ITB

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist04.06.2017

For å styrke vårt miljø innen ITB faget søker vi nå etter en motivert medarbeider til avdeling Tekniske systemer ved vårt nye flotte kontor på Værste i Fredrikstad. Kontoret består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag (elektro/VVS/byggautomasjon/ITB) samt Plan og arkitektur med tilsammen rundt 45 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Avdeling Tekniske systemer har i dag 16 medarbeidere.

Om stillingen

Stillingen innebærer å være fagrådgiver ITB innen ditt fagfelt. Som oppdragsleder vil du styre våre øvrige ressurser som deltar og være kundens kontaktperson. Oppgavene varierer fra tidligfase arbeid (skisse/forprosjekt) som ender i utarbeidelse av konkurransegrunnlag, til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Oppgaver vil bl.a. være å kvalitetssikre de tekniske grensesnittene og å kvalitetssikre at entreprenørene benytter sitt KS system. Jobben innebærer selvstendig arbeid, men også i team sammen med andre.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og markeds-/tilbudsarbeid
  • Fremstå som en senior i avdelingen med faglig tyngde der du formidler din kunnskap og erfaring til yngre medarbeidere
  • Prosjektstyring og ledelse
  • Teknisk byggeledelse

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivervirksomhet og/eller entreprenør, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du må også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av større oppdrag med minst 8 års erfaring fra prosjektering og/eller prosjekteringsledelse innen BA-bransjen.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Master/Siv.ing eventuelt Bachelor
  • Prosjekteringserfaring og teknisk prosjektledelse
  • Kjennskap til og interesse for ITB prosesser
  • Bør kunne vise til referanseprosjekter m/kontaktpersoner
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ansvarlig for ITB/Byggautomasjons avdelingen Jahn-Helge Evensen, tlf.: 90 75 21 34, mail: jahn.helge.evensen@ramboll.no. Avdelingsleder Odd-Børre Pedersen, tlf.: 90 75 41 81, mail: odd.pedersen@ramboll.no

Vis flere stillinger: