AF Eiendom-direktør Matilda Vinje (midten) får med seg Otto Christian Groth og Ida Aall Gram i den nye ledergruppa. Foto: AF Gruppen

AF Eiendom styrker ledergruppen

AF Eiendom henter Ida Aall Gram og Otto Christian Groth til virksomheten.

- Vi har ambisiøse vekstmål, og med det øker behovet for ledelseskapasitet i selskapet. Vi er derfor svært glade for å kunne ønske Ida Aall Gram og Otto Christian Groth velkommen til AF Eiendom, sier direktør i AF Eiendom, Matilda Vinje i en pressemelding.

De to nye tilskuddene i AF Gruppens eiendomsvirksomhet tiltrer som porteføljedirektører med ansvar for hver sin portefølje av utviklingseiendom.

Ida Aall Gram er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og kommer senest fra stillingen som CFO i Gyldendal ASA. Hun har tidligere jobbet i Orkla Eiendom og McKinsey & Co. og har bakgrunn fra strategiarbeid og endringsledelse med solid forståelse for økonomi og investeringsbeslutninger. Gram har også lang erfaring fra styrearbeid og prosjektoppfølging. Hennes geografiske ansvarsområde i AF vil være Stor-Oslo Vest, samt regionale prosjekter.

- Jeg ser frem til å komme tilbake til eiendomsbransjen og bli en del av AF Gruppen. AF Eiendom har mange spennende prosjekter og sammen skal vi jobbe for ytterligere vekst innen eiendomsutvikling, sier den påtroppende prosjektdirektøren, Ida Aall Gram.

Otto Christian Groth får ansvaret for Stor-Oslo Nord-Øst, og kommer i motsetning til Gram fra AF sine egne rekker, der han har fulgt selskapets lederutviklingsprogram siden han begynte i byggevirksomheten for ni år siden. Groth er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og kommer senest fra rollen som prosjektleder for Securitas’ nye hovedkontor på HasleLinje, der Höegh Eiendom og AF Eiendom er på eiersiden. Han har over flere år tilegnet seg god byggeteknisk forståelse og erfaring fra prosjektlederfaget, og nå gleder han seg til å kunne bruke erfaringen i et annet ledd i verdiskapningen til AF Gruppen.

- Det er svært givende å jobbe i et selskap som arbeider så målbevisst med å utvikle sine ansatte. Jeg gleder meg til å gå i gang med nye utfordringer og til å være med å utvikle flere gode eiendomsprosjekter i AF, denne gangen på byggherresiden, sier Groth.

Groth begynte i sin nye stilling 2. mai og Gram tiltrer 1. september.

Ledergruppen i AF Eiendom består nå av Matilda Vinje, Arnt Eriksen, Rune Kjeldstad og Otto Christian Groth, samt Ida Aall Gram fra 1. september. Per Olav Bernhardsen går ut av ledergruppen og over i ny rolle som utviklingssjef innen byggevirksomheten til AF Gruppen.