Teamleder marketing

Protan er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen menbranteknologi. Vi utvikler og leverer membraner, takløsninger, ventilasjonsløsninger og tekniske tekstiler. Hovedkontoret vårt er i Drammen, og vi har mer enn 650 ansatte og en samlet omsetning på 1,3
milliarder kroner. Vårt største forretningsområde er tak
og membraner, men vi har også spesialisert oss på å skreddersy ventilasjonsløsninger til gruver, tunneler og tekniske tekstiler til en rekke anvendelsesområder. Protan er også en av Norges største takentreprenører og
produsent av takbelegg. Les mer på www.protan.no.

FirmaCR Group for Protan
FylkeBuskerud
StedLier
Søknadsfristsnarest

Protans marketing team forvalter merkevarene i Protan konsernet. I tillegg til leder har teamet egen Art Director og Prosjektleder. Du vil være strategisk ansvarlig for ekstern og intern markedskommunikasjon samt operativ ansvarlig for selskapets PR aktiviteter. Du skal aktivt bidra til utvikling og implementering av Protans markedsstrategi. Du vil også være pådriver for digitaliseringen av Protans markedskommunikasjon.

Vi søker etter kandidater som har:

  • Sivilmarkedsfører/Master i markedsføring med spesialisering innen
    kommunikasjon/digitalisering
  • Deltatt i en digitalisering av marketing funksjonen i et konsern
  • Erfaring med markedsføring av fast moving consumer goods (FMCG) er ønskelig
  • Erfaring med internasjonal markedsføring vil være en fordel

Du må kommunisere på en klar, presis og strukturert måte og ha evnen til å tilpasse et teknisk språk til salgbart budskap. I tillegg bør du raskt forstå komplekse spørsmål og problemer samt foreta sunne og rasjonelle vurderinger.

Du må også dokumentere en betydelig gjennomføringsevne og vi legger vekt på din evne til å utføre oppgaver med engasjement og utholdenhet for å oppnå kvalitetsmessige gode resultater. Vi forventer også at du samarbeider godt med andre, deler kunnskap og erfaringer og støtter dine medarbeidere slik at teamet når sine mål. Selskapets verdier, engasjement - samarbeid - ansvar - kvalitet, er også ord du lett kan identifisere deg med.

Spørsmål om stillingen

Jon A. Steen

Partner

Telefon 932 92 400

Jørn Helle

Partner

Telefon 905 13 072

Søk stilling

Vis flere stillinger: