HMS Partner

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo, Sogn og Fjordane, Flere fylker, Møre og Romsdal
StedOslo, Førde eller Ålesund
Søknadsfrist31.05.2017

Er du en sånn som rygger inn på parkeringsplassen, fordi det er tryggest?

Vi er på jakt etter et ekte HMS-menneske, som bryr seg om kollegaene jobber trygt, står stødig i faglige diskusjoner og sier ifra hvis du er usikker på om noe er sikkert eller ikke. Samtidig må du kunne utfordre og sprenge grenser. Hvis du har disse egenskapene, så kan vi tilby en plass i et faglig sterkt HMS-team, og muligheten til å komme tett på våre anlegg og gjøre en forskjell.

Vi står i startgropa for en spennende utvikling, hvor vi skal revurdere hvordan vi jobber med HMS i en bransje hvor små feiltrinn kan få store konsekvenser.

Arbeidsoppgaver

Du blir viktig lagspiller for ledelsen på våre anlegg og kontrakter, og vil ofte jobbe operativt og ute i driften. I tillegg vil du sammen med resten av HMS-teamet jobbe strategisk med å utvikle rutiner og retningslinjer for hvordan vi jobber med HMS.

Når du jobber operativt deltar du blant annet i vernerunder, følger opp revisjoner, deltar i granskninger og oppfølging av hendelser, eller gjennomfører opplæringstiltak knyttet til HMS. Kort og godt, du hjelper oss å sørge for at alle som utfører oppdrag for Veidekke kommer hjem like hele som da de kom på jobb.

Det strategiske arbeidet handler om å se behov før de oppstår. Vi skal bygge et slagkraftig HMS-team, rutiner som støtter våre kollegaer ute i drift, og tenke planmessig og strukturert rundt hva som skjer i dag og fremover. HMS blir stadig en viktigere del av anbudsrunder, kundekrav og omdømmebygging, noe vi liker godt. Her har du en fantastisk mulighet i en bransje hvor HMS er viktig og hvor vi trenger et løft.

Kvalifikasjoner

Fremover vil det skje mye på HMS her i Veidekke. Du kan derfor forme mye av din egen hverdag, og får muligheten til å reise mellom våre anlegg og kontrakter både på østlandet og vestlandet. Da tror vi det er viktig at du er både selvstendig og strukturert, og litt glad i å reise. Samtidig håper vi du brenner for å skape en trygg hverdag, og har evne til å motivere og engasjere andre så de ser det du ser.

Du bør ha en universitets eller høyskolegrad som gir deg en HMS-faglig bakgrunn, og 3-5 års arbeidserfaring. Det er viktig at du har erfaring med å jobbe etter myndighetskrav og regelverk, samtidig som du har IT-kunnskapene som skal til for å manøvrere i de digitale verktøyene vi bruker.

Profil

Vi ser etter deg som kommuniserer godt og inkluderende, og kan fenge og være tydelig samtidig. Du må klare å selge budskapet til, og motivere, ledere og driftspersonell sånn at de får eierskap til sikkerheten vår.

Selv om du antakeligvis er utadvendt er du også strategisk anlagt og liker å både tenke og jobbe systematisk. Vi skal være jobbe trygt hver dag.

Veidekkes verdier er Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende. Dette er verdier vi tror du allerede deler, siden de er viktige for godt HMS-arbeid.

Vi tilbyr

Gode pensjons- og forsikringsordninger, og en utfordrende stilling i et solid og spennende konsern med mange muligheter for kompetanseutvikling gjennom arbeidsoppgaver og Veidekkeskolen.

Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ønsker at du som søker legger ved CV samt beskrivelse av din motivasjon for å søke stillingen.

Spørsmål om stillingen

Hege Tungesvik

HMS-sjef

Telefon 920 15 367

Søk stilling