Prosjektleder til Bruseksjonen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist29.05.2017

Bruseksjonen i Statens vegvesen har fagansvar for planlegging, prosjektering og bygging av nye bruer, og forvaltningsansvar for eksiterende bruer. Forvaltningsansvaret omfatter ca. 4000 riks og fylkesvegbruer i Region øst. Bruseksjonen er i dag ca. 40 medarbeidere som dekker alle fagområder tilknyttet brufaget. Vi deltar i hele vegens livsløp fra ide til planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold.

Vi søker prosjektleder med ansvarsområde Østfold. Her vil du bli en del av et stort og kompetent fagmiljø.

Arbeidsoppgaver
Din viktigste oppgave blir å koordinere og sikre gjennomføring av prosjektene våre i Østfold. Prosjektene omfatter alle faser fra planlegging og bygging, til forvaltning, drift og vedlikehold. Du vil få et overordnet ansvar for kvalitet, fremdrift, økonomi og HMS. Å sikre strategisk og langsiktig planlegging av bruvedlikehold og brufornyelse (utskiftning) vil være en viktig del av arbeidet.

Du vil være bruseksjonens primærkontakt mot Vegavdeling Østfold. Dette omfatter blant annet samhandling knyttet til:

  • Koordinering mot Statens vegvesens øvrige prosjekter
  • NTP og handlingsprogram
  • Budsjettprosesser
  • Forvaltningsstrategi
  • Bruklassifisering
  • Beredskap

Du vil ha mye dialog med andre enheter og fagområder i Statens vegvesen, Vegdirektoratet, andre offentlige etater, konsulenter, naboer/grunneiere m.fl.

Det forventes at du bidrar til utvikling av seksjonen og brufaget både lokalt og regionalt.

Å sikre gode valg for fremtidens infrastruktur i Østfold kan bli din nye jobb!

Kvalifikasjonskrav 

Du må ha ingeniørutdanning eller annen relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå. Vi kan se bort fra kravet om utdanning hvis du har sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen. Vi ønsker at du har minst 3 års relevant erfaring.

Det kreves førerkort for bil i klasse B. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Du må kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Våre forventinger 

Du er ansvarsbevisst og lojal, tar initiativ og tenker helhetlig. På godt norsk; du må evne å se hva som må tas tak i! Du må samhandle godt med andre, og du utfordrer og støtter dine kolleger på en konstruktiv måte. Du må kunne jobbe selvstendig, og være en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling 

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • Introduksjonsprogram
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Kontaktpersoner:
Hilde Balke
mob: +47 48023050

Søk her

Vis flere stillinger: