På bildet fra venstre: Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus, Stig Kvalnes, Essve, Per Arild Haugseth, prisvinner og tømrer hos Blink Hus Byggematerialer, Arvid Berntsen, daglig leder i Blink Hus Byggematerialer og Reidar Bjerke, teknisk Sjef i Blink Hus.

Per Arild Haugseth «Årets Håndverker 2017» hos Blink Hus Byggematerialer

I forbindelse med arrangementet «Vel Utført» i Finnsnes i regi av Blink Hus Byggematerialer gikk tømrer Per Arild Haugseth gikk av med prisen «Årets Håndverker».

I en uttalelse fra virksomheten heter det: «Han er pålitelig, nøyaktig og kvalitetsbevisst. Har god kontroll på kalkulert byggetid og god planlegging. Har lite og ingen reklamasjoner på utført arbeid. Han har godt renomme og er en etterspurt tømrer - og han er en god ambassadør for oss og Blink Hus. Har arbeidet hos oss siden 2002.».

Haugseth var glad for oppmerksomheten.

– Dette var en stor og hyggelig overraskelse, sier Per Arild Haugseth.

«Vel Utført» er et arrangement som består av to fagdeler. Del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller forberedt med tematikk rettet mot de utførende.

– Dette er et viktig arrangement hvor selve merkevaren vår, håndverkerne, får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll sier Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus.

Kriteriene for prisen:
1. Lite/ ingen reklamasjoner på utførelse
2. Effektiv i forhold til kalkulert timeverk
3. Profesjonelt forhold til HMS og sjekklister
4. Teambuilder innad i snekkerlag
5. God ambassadør for bedrift og kjede