Bak fra venstre: Kristian Tenold, prosjektleder Betonmast, Lennart Christian Olrik, byggeleder Oslo Prosjektadministrasjon og Svein Rennan, teknisk sjef Betonmast Romerike. Foran: fra venstre: Stein Erik Pedersen, daglig leder Betonmast Romerike og Thorbjørn Barrett Sele, prosjektsjef Ferd Eiendom.

BetonmastHæhre bygger for Ferd Eiendom

BetonmastHæhre har signert kontrakt med Ferd Eiendom om bygging av Østensjøveien 16 på Bryn i Oslo. Kontrakten er en samspillsentreprise på cirka 233 millioner kroner. 

Prosjektet omfatter rivning av det eksisterende bygget på tomten, detaljprosjektering og bygging av et nytt kontorbygg på 12.000 kvadratmeter. I tillegg til kontorer, så kommer det også en gatekafe i 1. etasje.

Bygget skal ha en spennende arkitektur og miljøvennlige løsninger. Det skal BREEAM sertifiseres very good. Eiendommen ligger sentralt plassert nær kollektivknutepunktene både på Brynseng og Helsfyr, og med kort vei til Bryn jernbanestasjon.

- Vi er veldig stolte over å få være med og bidra til et slikt prosjekt, som vil medføre en betydelig oppgradering av området. Dette er også en stor og viktig kontrakt for oss, sier daglig leder Stein Erik Pedersen i Betonmast Romerike.

- Dette blir et flott prosjekt der vi kan bruke vår kompetanse i samspill med kunden for et spennende og optimalt prosjekt. Det er veldig gøy at vi nå har flere store gode prosjekter i Oslo-området, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i BetonmastHæhre.

Arbeidene med å rive eksisterende bygg er i gang og prosjektet skal ferdigstilles 2. kvartal 2019.