Foto: Lars Krøger/NCC

NCC asfalterer for Kristiansand kommune

NCC starter i midten av mai opp asfaltarbeider for Kristiansand kommune. 

Totalt skal det asfalteres 20.200 tonn i løpet av kontraktsperioden som varer frem til april 2018.

Distriktssjef Jøl Arne Suggelia er meget godt fornøyd med at NCC gikk av med seieren og nå ligger an til å sikre kontrakten. Klagefrist for konkurrentene er 15. mai.

- Vi er glade for å kunne gjennomføre en ny asfaltkontrakt med Kristiansand kommune. Vi avventer nå klagefristen før vi setter i gang med arbeidet, sier Suggelia.

Jøl Arne Suggelia. Foto: Tor Heimdahl/NCC

Asfaltkontrakten med kommunen har en verdi på 18 millioner kroner og vil holde et maskinlag og et såkalt spriderlag i aksjon i kontraktsperioden.

Asfaltarbeid medfører mindre forsinkelser og midlertidige endringer i trafikkbilder. NCC oppfordrer trafikanter om å være oppmerksomme når de passerer asfaltarbeiderne.
- Vi er opptatt av at våre asfaltarbeideres sikkerhet på jobb og alle trafikanter som ferdes på veien. Vær oppmerksomme, følg skiltingen og etterfølg trafikkdirigentenes anvisninger, oppfordrer Suggelia.
Det er Kristiansand kommune som har kontroll over hvilke punkter som skal asfalteres og prioriterer disse. Eventuelle spørsmål om dette, må besvares av Kristiansand kommune.