SHA-koordinator (KU) / byggeledelse bygg

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. De aller fleste av våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. En fersk medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

ÅF Advansia sitt kontor i Bergen har i dag 5 ansatte. Vi skal satse enda sterkere i Bergen og trenger derfor flere dyktige medarbeidere. Vi har inngått flere rammeavtaler innen prosjekt- og byggeledelse og jobber nå bl.a. med nytt meieri for TINE ASA.

FirmaÅF Advansia
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist11.06.2017

Vi søker nå en siv.ing/ingeniør til rollen som SHA-koordinator (KU)/byggeledelse bygg til vårt kontor i Bergen!

Du vil få ansvar for å:

  • Føre tilsyn og kontroll med entreprenørenes SHA-aktiviteter og samordningen av disse gjennom deltagelse i samordingsmøter, befaringer og vernerunder
  • Bidra til at hendelser og avvik blir avdekket og rapportert
  • Bidra til at rapporteringssystemet fungerer
  • Gi SHA-og miljøfaglig bistand, samt være rådgiver til andre prosjektmedarbeidere
  • Som KU følge opp Byggherreforskriften og den til enhver tid gjeldende avtale med byggherre

Hvem er du?

Du er faglig sterk og drivende og ønsker å bidra til videre utvikling av ÅF Advansia. Du er god på samspill og bygger tillit. Du kommuniserer tydelig, både muntlig og skriftlig, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene.

Du må i tillegg ha følgende kompetanse:

  • Bachelor/Master i bygg/tekniske fag
  • Minimum 5 års erfaring innen

- operativt sikkerhetsarbeid

- risikobasert sikkerhetsarbeid og SHA-analyser

- arbeid som KU fra bygg- og anleggsforskrifter

- God kunnskap om Byggherreforskriften, Arbeidsmiljøloven, Brann- og eksplosjonsvernloven

- 40 t SHA kurs

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og få gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, høy grad av fleksibilitet, rom for kompetanseutvikling og fri i romjul og påske.

Har du spørsmål til stillingen, kontakt avdelingsleder Helge Gullaksen, tlf. 995 39 490 eller rekrutteringsansvarlig Hilde Bohinen, tlf. 977 19 457, Hilde.Bohinen@afconsult.com

Søk her

Vis flere stillinger: