Virksomhetsleder i Malvik kommune Frank Johansen (fra venstre), regionsleder i OPAK Roger Beite Færestrand og Bjørn Ossletten, prosjektleder i Malvik kommune. Foto: OPAK

OPAK signerer rammeavtale med Malvik kommune

Malvik kommune har inngått rammeavtale med OPAK innen prosjektadministrasjon.

Det skriver OPAK i en pressemelding fredag.

Rammeavtalen omfatter tjenestene prosjektledelse, prosjekteringsgruppeledelse, byggeledelse og byggherreombud, heter det i meldingen.

– Vi er svært fornøyde med å inngå avtale med en av de viktige vekstkommunene i Trøndelag, uttaler Roger Beite Færestrand, regionleder for OPAK i Trondheim.

Rammeavtalen ble signert på rådhuset i Hommelvik. Ifølge virksomhetsleder Frank Johansen og prosjektleder Bjørn Ossletten i Malvik kommune, er det flere prosjekter som er under planlegging, og en del av disse vil ha oppstart i løpet av sommeren og høsten 2017.

– OPAK i Trondheim har vært gjennom en større omorganisering de siste årene, og det å vinne i en slik hard konkurranse viser at vi er på riktig vei. Sammen med de andre oppdragene vi har vunnet den siste tiden, medfører denne avtalen at vi må rekruttere flere byggeledere og prosjektledere til kontoret vårt i Trondheim, avslutter Færestrand.

Rammeavtalen med Malvik kommune har en varighet frem til april 2021. Antatt omfang er omtrent 1,5 millioner kroner årlig.