Prosjektutviklere/Kalkulatører

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund, Åndalsnes eller Molde
Søknadsfrist26.05.2017

Stillingen hører til avdeling prosjektutvikling/marked. Søkere må kunne jobbe i team og samtidig kunne løse selvstendige oppgaver. Lokasjon på et av våre avdelingskontor i Ålesund, Åndalsnes eller Molde.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektutvikler vil du utvikle og prise løsninger basert på kundens forventninger og behov. Videre vil du holde tett kontakt med kunder og rådgivere i utviklingsfasen, og internt når bygget kommer til utførelse.

Kvalifikasjoner

Du må være utdannet sivilingeniør/ingeniør, og du må ha solid erfaring fra bygg og anleggsbransjen. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Profil

Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode ideér godt samspill og involvering er sentralt hos oss.

Vi kan tilby

Om du blir vår nye prosjektutvikler/kalkulatør blir du en del av et distrikt som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Veidekke distrikt Møre og Romsdal er totalleverandør av bygg- og anleggsoppdrag med tømrerfag og betongfag som kjernefag. Vi har stor bredde i prosjektporteføljen, og bygger bla. skoler, boliger, kraftverk, sykehjem, broer og ulike infrastrukturprosjekter. Både offentlige og private kunder. Distriktet samarbeider tett med Veidekkes øvrige enheter, og flere spennende prosjekter er i gang.

Du vil få gode utviklingsmuligheter, med mulighet til å planlegge egen arbeidsdag. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å kjøpe aksjer i Veidekke til redusert pris.

Spørsmål om stillingen

Stig Mork

Telefon 905 42 626

Søk stilling