Prosjekteringsleder

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist28.05.2017

Vi søker etter prosjekteringsleder til prosjekt utbygging ved Vegavdeling Oslo. Prosjekt utbygging har ansvar for gjennomføre utbyggingsoppgaver innenfor områder som gang- og sykkelveger, trafikksikkersikkerhet, miljøtiltak og kollektivtiltak. Hovedtyngden av oppgavene er knyttet til gang- og sykkeltiltak og kollektivtiltak da det er en målsetting om at all vekst i persontransport skal dekkes med gange, sykkel og kollektivtrafikk.

Som prosjekteringsleder vil du være sentral i forhold til å utarbeide byggeplaner og konkurransegrunnlag som grunnlag for utlysning på entreprise og senere bygging. Alle planer vil bli utarbeidet av eksterne rådgivere eller interne prosjekteringsressurser i nært samarbeid med byggeledere, kontrollingeniører og øvrige fagressurser i etaten. Videre er det behov for tett samarbeid med kommunale myndigheter, kollektivaktører og eiere av infrastruktur i bakken. Oppfølgingen av prosjekteringsoppgavene vil bli fordelt mellom deg og byggelederne.

Sentrale oppgaver som ligger under ansvaret som prosjekteringsleder:

  • Utarbeide grunnlag for - og gjennomføre anskaffelse av rådgivingstjenester
  • Følge opp og styre rådgivere
  • Koordinere fagressurser og sørge for god tverrfaglighet i prosjektet
  • Kontakt med eksterne interesser som kommunale myndigheter, kollektivselskaper og øvrige infrastruktureiere.
  • Styre prosjektet innenfor avtalte rammer for kostnader, kvalitet og tid i prosjekteringsperioden

Kvalifikasjonskrav

Du må ha erfaring fra planlegging og prosjektering av samferdselsprosjekter i et byområde eller byggeledelse hvor du har hatt en sentral rolle under prosjekteringen.

Du har relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Hvis du har sterk og allsidig praksis eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan vi se bort fra utdanningskravet.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Kontaktpersoner:
Anders Aaram
tlf: +47 24058054
mob: +47 48112417

Søk her

Vis flere stillinger: