Prosjektleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Property Development
FylkeOslo
Søknadsfrist21.06.2017

Forretningsområdet NCC Property Development driver med utvikling, utleie og salg av næringseiendom, og har sin virksomhet i Norden. Den norske delen har hovedkontor på Brynseng i Oslo. Vi er nå på jakt etter en erfaren prosjektleder:

PROSJEKTLEDER

Din rolle

Som Prosjektleder i NCC Property Development Norge jobber du med de eiendomsprosjekter som vi utvikler. Du er deltaktig i hele vår verdikjede, fra idé til gjennomføring og salg, med hovedfokus på gjennomføringsfasen. Du er ansvarlig for oppfølgning mot våre building-enheter, samtidig som du har en tett dialog med utviklere, selgere og andre nøkkelpersoner innen Property Development. Du kommer til å være en sentral person i våre prosjekter, som du driver, og får samtidig en meget god mulighet til å være delaktig i utformingen av bybildet.

Dine erfaringer og egenskaper

Vi ønsker at du er utdannet sivilingeniør. Du har erfaring fra å drive egne komplekse eiendomsprosjekter, samt erfaring med innkjøp av totalentrepriser. Som person har du gode samarbeidsevner og er vant med å lede byggemøter. Du har arbeidet med leietakertilpasninger og har generelt et sterkt kommersielt sinn. Ditt arbeid preges av struktur, orden og tydelighet. Du har meget gode analytiske evner, er nøyaktig og har fokus på detaljer samtidig som du evner å se helheten.

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg en rolle i et meget engasjert, drevent og kompetent team. Du blir deltaktig i en virksomhet som både påvirker menneskers måte å jobbe på, men også utviklingen av bybildet rundt oss. NCC er et stort konsern med mange ulike områder, og for den rette personen finnes det gode muligheter for en interessant karriere.

Vil du vite mer om stillingen?

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søk her

Kontaktpersoner:

Christian Hvass
Utviklingssjef, NCC Property Development AS
+47 900 94 874
christian.hvass@ncc.no

Manne Aronsson
Adm. direktør, NCC Property Development AS
+47 464 33 374
manne.aronsson@ncc.no

Vis flere stillinger: