Controller

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Property Development
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2017

Forretningsområdet NCC Property Development driver med utvikling, utleie og salg av næringseiendom, og har sin virksomhet i Norden. Den norske delen har hovedkontor på Brynseng i Oslo. Vi søker nå etter controller til vårt team i Oslo:

CONTROLLER
Din rolle

Som Controller i NCC Property Development Norge jobber du med alle oppgaver som forekommer innen vår finansfunksjon. Du jobber med rapportering og regnskap, men bidrar også i analysearbeidet av prosjektportefølje og landbank. I tillegg til arbeidet med de finansielle dimensjonene, kommer du til å jobbe tett med øvrige kollegaer og på ulike måter være delaktig i våre prosjekter. Du får en unik mulighet til å lære deg vår virksomhet og verdikjede, og på sikt vokse hos oss.

Dine erfaringer og egenskaper

Vi ønsker at du er utdannet siviløkonom, med sterke faglige resultater fra både studiere og tidligere arbeidsforhold. Vi tror at du har jobbet noen år i revisjonsselskap, alternativt i en annen virksomhet i en juniorstilling og innen en finansfunksjon. Som person er du en pådriver og trives med å jobbe i team. Du har lett for å skape nye kontakter og du fremstår tillitsvekkende i møte med andre. Du har meget gode analytiske evner, er nøyaktig og har fokus på detaljer, samtidig som du evner å se helheten.

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg en rolle i et meget engasjert, drevent og kompetent team. Du blir deltaktig i en virksomhet som både påvirker menneskers måte å jobbe på, men også utviklingen av bybildet rundt oss. NCC er et stort konsern med mange ulike områder, og for den rette personen finnes det gode muligheter for en interessant karriere.

Vil du vite mer om stillingen?

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 31. mai 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Lasse Thorstensen
Business Controller, NCC Property Development AS
+47 936 26 801
lasse.thorstensen@ncc.no

Manne Aronsson
Adm. direktør, NCC Property Development AS
+47 464 33 374
manne.aronsson@ncc.no

Vis flere stillinger: