Innkjøpsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Building
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.06.2017

NCC Building bygger bærekraftige bygg for både offentlige og private kunder. Vi bygger hovedsakelig boliger og kontorer, men også offentlige lokaler som skoler, sykehus og idrettshaller samt næringslokaler som kjøpesentre og lagerbygninger. NCC Building har store ambisjoner videre og er nå inne i en spennende utviklings- og vekstfase. I rollen som Innkjøpsleder søker vi deg som vil være en del av vår forandringsreise og styrke vår posisjon i området i Vest (Bergen og Stavanger).

INNKJØPSLEDER - Department Purchasing Manager

Her er dine nye utfordringer

Som leder av innkjøp for ditt distrikt vil du få ansvar for å utøve en strategisk og aktiv pådriverrolle for utvikling av innkjøpsarbeidet i NCC.

Du motiverer, tilrettelegger og styrer distriktets- og prosjektenes innkjøpsarbeid i tett samarbeid med øvrig innkjøpspersonell, prosjektledere og andre sentrale støttefunksjoner i NCC. Du vil få ansvar for å påse at konsernets innkjøpsstrategi, herunder beslutningsregler og fullmaktsregler etterleves i distriktet. En viktig oppgave vil være å tilrettelegge for at prosjektene kontraktfester prekvalifiserte underentreprenører og leverandører, og benytter NCC konsernets samlede innkjøpsverktøy og systemer.

Du vil bidra i anbuds- og kalkulasjonsfasen ved å påse at innkjøpsarbeidet i forespørselen gjennomføres etter NCCs fastsatte retningslinjer. Deltakelse i forhandlinger, evaluering og utvelgelse av kontraktspartnere i tett samarbeid med prosjektledelse og øvrige støttefunksjoner blir en del av jobben. Overordnet ansvar tillegges stillingen for å utarbeide innkjøpsplaner og kontraktsmaler for hvert prosjekt og arrangere oppstartsmøter med kontraktspartnere ute på prosjekt – samt tilrettelegging, følge opp og evaluere de kontraherte partnerne i etterkant. Du vil jobbe parallelt med flere prosjekter samtidig og drive samkjøp der det er mulig. Videre vil du være med å utvikle strategiske relasjoner med foretrukne samarbeidspartnere for distriktet i tett samarbeid med produksjonsledelse og andre NCC støttefunksjoner.

Du vil bli et viktig medlem i nasjonale og nordiske nettverk for innkjøp- og kompetansepersonell i NCC-konsernet og får delta på samlinger for kunnskapsutveksling. Systematisk erfaringsoverføring og kompetansedeling mellom prosjekter i distriktet blir en viktig del av din nye arbeidsdag. Du vil være bindeleddet mellom distriktet og NCCs sentrale innkjøpsavdeling, og ha løpende kontakt med NCCs utenlandske kontorer for internasjonalt innkjøp. Rapportering av relevante KPI`er og styring av innkjøpsarbeidet i distriktet etter konsernets fastsatte mål blir en av dine nye utfordringer. Du blir medlem av ledergruppen i distriktet og rapportere organisatorisk til distriktssjef og faglig til Head of Purchasing, NCC Building Norway.

Dette er erfaringene og egenskapene vi ønsker at du har

Vi ønsker oss en engasjert og entusiastisk person. Gjerne en uredd humørspreder!

Du må våge å tenkte litt annerledes, men samtidig jobbe strukturert og planmessig. Du bør være taktisk klok og ha meningers mot, men samtidig forstå at det er teamet som vinner sammen!

Du må være forhandlingsvant og ha en velutviklet kommersiell sans. Du vil få en hektisk hverdag og må tåle press og stress godt, uten å ta det med deg hjem etter jobb. Du må ha gode samarbeidsevner og være flink til å bygge langsiktige relasjoner.

Erfaring fra bygg/anleggsbransjen eller prosjektstyrt virksomhet er en fordel. I tillegg ønsker vi at du har utdanning som sivilingeniør, ingeniør eller annen relevant høyere utdannelse. Du må ha gode norsk og engelsk kunnskaper, da NCC jobber mye med utenlandske forretningsforbindelser.

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Vi tilbyr våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist:10. juni 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa.

Søk her

Kontaktpersoner:

Charlotte Nielsen
HR-Partner, NCC Building Vest
+47 982 65 688
charlotte.nielsen@ncc.no

Jon Anders Nordahl
Head of Purchasing, NCC Building
+47 951 35 277
jon.anders.nordahl@ncc.no

Vis flere stillinger: