Leder Organisasjonsutvikling

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist28.05.2017

LEDER ORGANISASJONSUTVIKLING

Din rolle

NCC Building Norge er inne i en større omstilling for å bygge fremtidens entreprenør. NCC har ambisjoner om å fornye bransjen og å levere de beste bærekraftige løsningene. Vi søker derfor medarbeidere som motiveres av å skape viktig endring hos en viktig samfunnsaktør.

Som leder for organisasjonsutvikling får du ansvar for å implementere omstilling i NCC Building Norge. Du skal sammen med øvrig ledergruppe planlegge, iverksette og evaluere tiltak knyttet til organisasjons- og kulturutvikling som sikrer varig og forretningsorientert endring.

Gjennom stor innflytelse og evne til påvirkning skal du støtte ledere gjennom endringer og sikre at verktøyene de trenger for å utvikle sine medarbeidere er på plass. Du må jobbe både strategisk og operativt for å lykkes.

Dine erfaringer og egenskaper

Den rette kandidaten har erfaring fra stillinger innen organisasjonsutvikling, og har vist evne til å skape endringer gjennom innflytelse i organisasjonen og ved å koble utviklingsarbeid til forretning. Du trives med krevende utfordringer, er god til å motivere og evner å selge inn løsninger i organisasjonen. Med gode kontaktskapende evner, opparbeider du deg en stor kontaktflate på alle nivåer i organisasjonen.

Vi tror du har med deg relevant erfaring fra en lederstilling i en tilsvarende organisasjon der du har jobbet med implementering av endringsprosesser med dokumenterte resultater.

Vi tilbyr

NCC Building tilbyr en spennende stilling i et internasjonalt konsern med store muligheter. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og sterkt fagmiljø. Du vil kunne påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og rollen vil gi deg gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. NCC verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Vil du vite mer om stillingen?

For ytterligere informasjon, ta kontakt med vår rådgiver i Navigio som bistår oss i denne rekrutteringen: Nicholay Tehrani, tlf. 907 69 894 / nicholay.tehrani@navigio.no.

For å søke på stillingen - følg link til Navigos hjemmesider:
http://www2.navigio.se/Jobs/Details/95179ced-adb3-4d1f-b0b7-557fd7102ab7

Søknadsfrist: 28. mai 2017

Vis flere stillinger: