Håndverkere søkes: elektrikere, rørleggere og tømrere

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. 8000 medarbeidere fikk vikariater eller faste jobber gjennom Jobzone i 2016.

FirmaJobzone
FylkeVest-Agder
StedMandal
Søknadsfristsnarest

Vi har stor pågang fra våre kunder med forespørsel etter håndverkere med fagbrev. Er du tilgjengelig for kortere eller lengre arbeidsoppdrag på Sørlandet, så ta kontakt med oss.

Arbeidsoppgaver

Håndverkeroppgaver innen bolig:
elektro, VVS, tømring

Kvalifikasjoner

  • Godkjent norsk fagbrev
  • Erfaring er alltid positivt, men ikke alltid en betingelse
  • Utover at kvalifikasjonene er på plass, vil vi ha arbeidsfolk med sterk arbeidsmoral og som liker yrket sitt. Du er punktlig og etterrettelig, og bidrar selvfølgelig til et godt arbeidsmiljø der du er.

Språkkunnskaper

Av sikkerhetsmessige årsaker stilles det ofte krav til at du behersker norsk eller skandinavisk språk på et greit nivå.

Vi tilbyr

Du blir en del av Jobzones håndverkerteam, som holder høy kvalitet, og du sikres rettferdige lønns- og arbeidsvilkår - slik det skal være.

Registrer deg og søk ved å klikke på søkeknappen/-lenken på denne siden og følg anvisningen videre inn i Jobzones søkerdatabase. Vi trenger folk raskt - så søk i dag!

Før ytterligere info kan du ringe en av oss i Jobzone i Vest-Agder:
Magne J Sletner, tlf 940 13 828
Ulf M Singstad, tlf 474 69 957

Velkommen som søker!

Vis flere stillinger: