BASF lanserer nytt gulvsystem

Med den nye MasterTop 1327-serien lanserer BASF to nye lyddempende gulv som kun skal ha flytende komponenter.

– Disse kombinerer god gangkomfort med designmuligheter og forbedrede lyddempende egenskaper. Serien er et supplement til BASFs produktportefølje av løsninger for byggebransjen, som er samlet under navnet Master Builders Solutions, heter det i en melding fra selskapet.

De peker på at et lyddempende lag reduserer vertikal lydoverføring, som for eksempel trinnlyd, med 16 til 20 dB.

– Dette lyddempende laget påføres flytende. Installasjon av gulvet er dermed gjort enklere – spesielt i rom med en kompleks utforming. Flytende påføring gir i tillegg rom for maksimal kreativ frihet og individuelle gulvdesign når det gjelder form og farge, melder BASF.

– Lanseringen av MasterTop 1327-serien betyr en ytterligere styrking av produktporteføljen vår innen dekorative gulvsystemer, der fokuset ligger på estetiske gulv som tilfredsstiller de høyeste kravene. Målet vårt er selvsagt å tilby kundene topp moderne gulv, sier Luc Van Eldere, Head of Performance Flooring Europe i BASF.

MasterTop 1327 fugefrie gulvsystemer skal være spesielt egnet til bruk i bygg der det stilles krav til både estetikk, gangkomfort og støyreduksjon.