Nordisk Kategorisjef - Interiørtre

SÖDRA Wood Interiør er en divisjon i industrikonsernet SÖDRA Ekonomiska Förening med en totalomsetning på ca. 20 mrd. SEK årlig. SÖDRA er et økonomisk solid, offensivt og sterkt voksende konsern med ambisjoner om videre vekst. SÖDRA er markedsledende på produksjon og distribusjon av interiørtre som listverk, paneler, gulv, limtreplater, spesial produkter m.m. Våre kunder er byggevarehandelen og husindustrien. Södra Wood Interiør har et samlet salgsvolum på ca. SEK 1 mrd. i Norge og Sverige.

FirmaSödra Wood
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfrist29.05.2017

Er du opptatt av interiør og å skape attraktive boliger? Ønsker du å påvirke videre vekst og utvikling hos Nordens markedsleder innen listverk og andre interiørtreprodukter?

Til nyopprettet stilling søker vi en ambisiøs Kategorisjef som vil være en sentral bidragsyter for å sikre Södra Wood Interiør sin solide merkevareposisjon i Norden. Kategorisjef vil ha ansvaret for å innfri divisjonens strategi og mål i forhold til videreutvikling av Södra Wood Interiør som merkevare, samt videreutvikling av både eksisterende og nye konsepter og varegrupper innenfor interiørtreprodukter.

Södra er markedsleder i listverkskategorien i Norden og har sterke posisjoner innen andre interiørtreprodukter. Vi er kontinuerlig opptatt av å utvikle spennende nye produkter og tjenestekonsepter som bidrar til å skape gode boliger samtidig som vi er opptatt av å bidra til god lønnsomhet for våre kunder i byggevarehandelen og husindustrien.

Viktige arbeidsoppgaver:

  • Lede og optimalisere divisjonens arbeid med produkt- og sortimentstutvikling på interiørtre
  • Analysere lønnsomheten av eksisterende sortimenter og enkeltprodukter for både Södra og våre kunder
  • Utarbeide strategi, forretningsplan og markeds-/innovasjonsplan
  • Identifisere nøkkelutfordringer, utvikle tiltak og tydelige kategoristrategien
  • Ansvarlig for helheten av forbruker-, kategori- og markedsinnsikt
  • Fremstå som et synlig bindeledd mellom KAM, ytre salgsapparat og produksjon/leverandører

Nordisk Kategorisjef har høyere utdanning innen ledelse, salg/markedsføring, økonomi eller lignede. Du har inngående kjennskap til varehandelen, fortrinnsvis fra byggevare, og god forståelse for verdikjeden fra produksjon til sluttkunde. Du kan vise til erfaring med produkt- og konseptmarkedsføring.

Stillingen passer godt for deg som er en resultatorientert og effektiv leder med god tallforståelse. Du tar faktabaserte beslutninger og er utpreget analytisk med høy grad av integritet. Du er flink til å motivere andre og ønsker å være en del av et uformelt miljø med flinke fagfolk. Du må være en synlig og involverende leder med naturlig autoritet.

Södra kan tilby store påvirkningsmuligheter i en offensiv bedrift med stort potensiale. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, lønn etter avtale, bonusordning, firmabilordning, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidssted er i utgangspunktet Gardermoen. Vi har kontorer i Brumunddal, Namsos, Ålesund og på flere steder i Sverige. For riktig person er vi fleksible mht. arbeidssted. Det må påregnes den del reisevirksomhet ettersom vi har virksomhet i flere land.

Har du spørsmål om stillingen eller prosessen, kan du ta kontakt med Salgs- og Markedssjef i Södra, Petter Skjerven på tlf. 908 96 373, eller våre rådgivere i The Assessment Company; Stian Dyre Hansen, tlf. 916 96 661 eller Audun Bjølgerud, tlf. 909 35 301.

Søk her

Vis flere stillinger: