<p>Adm. dir. Sven Chr. Ulvatne i Backe Entreprenør (f.v.), adm. dir. Arne Landmark i Backe Stor-Oslo, teknisk sjef Asle Randen i Backe Entreprenør og konsernsjef Eirik Gjelsvik kunne lørdag feire 007-resultatene til Backe Stor-Oslo i James Bond-stil.</p>Arne Landmark takket de ansatte for den gode innsatsen.Sven Chr. UlvatneSven Chr. Ulvatne (t.h.) gratulerte Arne Landmark med resultatene.

007-feiring for Backe Stor-Oslo

Backe Stor-Oslo oppnådde i fjor 007-målene til konsernet - det betyr 0 skader, 0 feil og over 7 prosent på bunnlinjen. Det måtte selvsagt feires i stor James Bond-stil.

Feiringen fant sted på Gamle Museet i Kvadraturen i Oslo sentrum lørdag kveld. Her var alle ansatte i Backe Stor-Oslo invitert, samt at konsernledelsen var til stede. Alle var naturligvis kledd opp for passe inn i James Bond-formatet – som resten av lokalet. Selvsagt var også underholdningen i sin helhet lagt opp etter James Bond-temaet.

– Fantastisk gjeng
– Dere er en fantastisk gjeng, og jeg meg er meget stolt over jobben dere har gjennomført – og denne festen er vel fortjent, uttalte adm. dir. Arne Landmark i Backe-Stor Oslo da han takket de ansatte for innsatsen de har lagt ned i løpet av 2016.

– Dere har alle tatt ansvar og slike resultater kommer ikke av seg selv. Det er hardt arbeid over tid som må til, og dette har vi sammen lyktes med. Dette bygger stolthet, la Landmark til.

I 2016 ble også Bøhmer Entreprenør en del av Backe Stor-Oslo (som tidligere het Gunnar. M. Backe), og denne integrasjonen skal ha gått bra. Backe Stor-Oslo hadde i 2016 en omsetning på cirka 551 millioner kroner (285 millioner i 2015), og et resultat på 7,1 prosent.

For 2017 ligger budsjettet på 640 millioner kroner.

– Krummet ryggen
– Alle dere i Backe Stor-Oslo har gjort en meget god jobb gjennom den senere tiden. Mange av dere har vært med en god stund, og har dermed også vært med når dere var nede i en bølgedal. Men dere krummet rygget og sto på, og nå har dere levert meget bra. Det er andre gang dere oppnår 007-målene- og det er kun to andre virksomheter i konsernet som har klart dette, uttalte adm. dir. i Backe Entreprenør, Sven Chr. Ulvatne i sin hilsen til de ansatte. Foruten Backe Stor-Oslo er det Backe Østfold og Backe Rogaland som har klart det to eller flere ganger.

Ulvatne understreket også viktigheten av kulturbygging når man skal oppnå gode resultater, og påpekte at dette er noe man absolutt har fått til i Backe Stor-Oslo.

– Dere har klart å bygge opp en veldig god kultur, la han til.

Han takket også adm. dir. Arne Landmark i Backe Stor-Oslo for den gode innsatsen han har lagt ned sammen med alle de ansatte.

– Alle ansatte har bidratt til resultatene, men det er også slik at man må takke kapteinen som har stått i front, sa Ulvatne.

Det er ett annet selskap som også har oppnådd 007-målet for 2016 i BackeGruppen, og det er Backe Østfold.