Prosjektingeniør

Mesta er ledende i Norge innen drift og vedlikehold av infrastruktur. Siden 2003 har Mesta etablert seg som et selvstendig selskap med over 1300 ansatte, og virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel.

FirmaMesta
FylkeSogn og Fjordane
StedKaupanger
Søknadsfrist31.05.2017

Mesta Elektro er en ledende aktør innen elektroarbeider langs vei. Vi er en lønnsom, landsdekkende og fokusert elektroentreprenør som utfører de fleste oppgaver innen elektronisk installasjon langs vei i hele landet. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen i tunneler.
Mesta Elektro omsetter årlig for ca. 375 mill. NOK og har 146 ansatte. Mesta Elektro er i stadig vekst og vil i årene framover fortsette veksten i tråd med økt fokus på sikkerhet i tunneler. Veksten vil hovedsakelig skje innen større prosjekter og prosjektingeniøren vil ha en rolle i dette. Prosjektene er over hele landet, reiseaktivitet må derfor påregnes. Kontorsted vil være Kaupanger. Den ansatte vil bli en del av et godt og faglig sterkt miljø med hyggelige medarbeidere. Stillingen rapporterer i linjen til prosjektsjef.

Kontaktperson for stillingen er prosjektsjef Oddmund Lefdal, tlf. 915 52 210

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke stilling hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil være allsidige innen prosjektering og planlegging av tekniske installasjoner. Kalkulasjon og utarbeidelse av tilbud. Spesifikke arbeidsoppgaver som dokumentasjon/FDV.

Som prosjektingeniør vil du inngå i et team som vil utvikle selskapets posisjon i markedet som en lønnsom og kvalitetsbevisst leverandør innen trafikktekniske installasjoner.

Utdanning/ kvalifikasjoner

Vi søker kandidat med elektroteknisk, teknisk utdannelse, sivilingeniør/ høyskoleingeniør eller tekniker fra fagskole innen Elkraft. Det er en fordel med erfaring i bruk av AUTOCAD, FEBDOK etc.

Den som ansettes må beherske norsk flytende skriflig og muntlig.

Egenskaper

Du er miljøskapende med god forretningsforståelse, både i relasjon med medarbeidere, kunder og leverandører.

Stillinga krev at du er strukturert, systematisk, effektiv og har evne til å håndtere parallelle oppgaver. Med geografisk spredning av prosjektene er fleksibilitet nødvendig for å kunne utføre arbeidsoppgavene hensiktsmessig.

Prosjektingeniøren skal med sin positive væremåte bli en bidragsyter til et allerede godt arbeidsmiljø blant dyktige og hyggelige kolleger.

Vi tilbyr

Foruten konkurransedyktig lønn og øvrige arbeidsbetingelser kan Mesta tilby faglige utfordringer og interne karrieremuligheter.

Søk her

Vis flere stillinger: