Administrerende direktør Jostein Stormo i UCO (f.v.), ansvarlig for UCOs kranvirksomhet Kjetil Tettum og Jan Aasekjær, daglig leder i BAS Maskinutleie, smiler alle bredt etter at den store avtalen ble inngått torsdag.

BAS Maskinutleie kjøper stort

E.D. Knutsen/UCO inngikk torsdag avtale med BAS Maskinutleie om kjøp av seks nye Liebherr byggekraner til en verdi av 37 millioner kroner.

Kranene skal leveres fortløpende de neste åtte månedene. Samtlige er bestilt hos kunde, og skal monteres fortløpende på aktuelle prosjekter ved levering.

– Denne investeringen kommer i tillegg til kjøp av to Liebherr-kraner tidligere i år. Nå er vår samlede krankapasitet økt betraktelig, og med en miks av både selvreisende kraner og tårnkraner, totalt 32 enheter, sier daglig leder Jan Aasekjær til Byggeindustrien.

– Kvalitet
Han sier at valget av Liebherr fra E.D. Knutsen/UCO som leverandør, er et naturlig valg for selskapet.

– For oss er det viktig å velge produkter med kvalitet, og en samarbeidspartner vi kan stole på, fortsetter Aasekjær.

E.D. Knutsen/UCO har vært Liebherr-forhandler i over 60 år.

–Nå har vi en flåte på cirka 170 kraner i utleieparken, sier Kjetil Tettum, ansvarlig for kranvirksomheten i UCO.

– Betydelig salg
Jostein Stormo, administrerende direktør i UCO, er selvfølgelig godt fornøyd med avtalen.

– Denne utgjør et betydelig salg for selskapet. Videre er det en tillitserklæring at et profesjonelt utleieselskap velger oss som sin leverandør. UCO har vært leverandør til BAS over mange år, og vi har et godt samarbeid både ved salg og utleie av kraner, sier Stormo.

– Ingen driftsproblemer
Kjetil Tettum fremhever kvalitet og driftssikkerhet, samt presise bevegelser i Liebherr-kranene, noe Aasekjær bekrefter.

– Vi er opptatt av at det er kvalitet slik at kranene går. Med Liebherr har vi ingen driftsproblemer, hevder Aasekjær.