Guillaume Loizeaud, fransk byutviklingsekspert og messedirektør for Mondial du Bâtiment var hovedinnlegger under frokostmøtet.Lena Lad Johansen, prosjektleder for SmartOslo.Alf Waage, leder for Bylivsenteret.Moderator for torsdagens frokostmøte, Christian Borch.Elyette Roux i Schneider Electric.

Flere godbiter under fransk smartby-frokost

Den ideelle byen var tema da franske og norske bygg- og arkitekturaktører møttes for frokostseminar torsdag.

I forkant av verdens største byggevaremesse Mondial du Bâtiment møtte messedirektør Guillaume Loizeaud både norske og franske aktører for frokostseminar i den franske ambassadeboligen i Oslo.

I november arrangeres Mondial du Bâtiment, som er en kombinasjon av byggevaremessen Batimat, Interclima+Elechb, som konsentrerer seg om energieffektive byggemetoder, og Idéobain, som fokuserer på baderom. I fjor var det 2.436 utstillere i den store trippelmessen.

Torsdagens frokostmøte ble arrangert i den franske ambassadørboligen, og ble også åpnet av Frankrikes ambassadør til Norge, Jean-François Dobelle. Det ble holdt innlegg av blant andre prosjektleder for det kommunale byutviklingsprosjektet SmartOslo, Lena Lad Johansen, og leder for Bylivsenteret, Alf Waage.