Drivhus- og utestueleverandøren Grønt Fokus vil nå publikum i hele bergensområdet med sin nye etablering i Os.

Grønt Fokus etablerer seg i Bergen

Grønt Fokus har åpnet ny butikk for drivhus og utestuer i Os utenfor Bergen.

Butikken er lokalisert i samme bygg som Plantasjen og blir det første rendyrkede tilbudet for salg av hagestuer, uterom og drivhus i bergensregionen, ifølge en pressemelding fra Grønt Fokus.

Drivhusaktøren har i dag butikker i Kristiansand, Oslo og Sandnes. Butikken i Os retter seg mot publikum i hele bergensområdet.

Ifølge pressemeldingen er det en økende interesse for hagestuer, uterom, drivhus, boder, lekehus og anneks blant nordmenn.

Med etableringen i Os vil Grønt Fokus styrke sin tilstedeværelse i Norge. Med over 350 000 mennesker er området rundt Bergen et attraktivt distrikt med mange eneboliger. Den offisielle åpningen av Grønt Fokus i Os er 13. mai med blant annet besøk av kjendiskokk Trond Moi.

- Vi ser frem til å åpne butikk i Os og vet at det finnes mange eneboligeiere i bergensområdet som ønsker å videreutvikle sine hjem. Vi ønsker å gi publikum inspirasjon og innsikt i nye trender innen hagestuer og uterom, sier markedskoordinator Thore Fossheim i Grønt Fokus.

Primært retter Grønt Fokus seg til gjør-det-selv-kundene. Mye av salget er gjennom selskapets nettbutikk som er tilrettelagt for bruk av mobile nettbrett og smarttelefoner.