Implenia søker dyktig HR-leder / HR Business Partner


Implenia Norge har ca. 620 medarbeidere og kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele landet. Vi tilbyr tjenester innen vei- og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring og miljøtjenester.

Implenia Norge har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Ålesund, Orkdal, Stjørdal og Brønnøysund, samt hovedverksted og lager på Dal i Akershus. Implenia Norge AS omfatter datterselskapene Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Norge er en del av konsernet Implenia Group, som er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Konsernet har også en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet. Implenia ble etablert i 2006, men kan se tilbake på rundt 150 år med konstruksjonshistorie. Selskapet fokuserer på en bærekraftig balanse mellom finansiell suksess og samfunnsansvar.

Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har ca. 8 100 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,3 milliarder sveitserfrancs i 2015 (28,5 milliarder kroner). Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554).

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia i Skandinavia på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2017

Til vår HR avdeling søker Implenia en ny forretningsorientert HR Business Partner/HR-leder med erfaring og ambisjoner. Virksomheten er ett av Norges raskest voksende entreprenørselskap og vi holder til i nye og moderne lokaler på Lysaker. Vil du være med å utvikle oss videre?

Om stillingen:

Som HR business partner vil du være rådgiver og gi operativ støtte til avdelingen og våre anleggsprosjekter. Du vil blant annet bistå med:

  • Koordinere og følge opp det daglige HR arbeidet
  • Rekruttering
  • Arbeidsrett / tariff
  • Bemanningsplanlegging
  • Opplæring og veiledning av ledere
  • Gjennomføre omstillingsprosesser

Stillingen rapporterer til HR-direktør i Oslo og skal primært supportere våre prosjekter i tunnel avdelingen. Du vil få ansvar for å følge opp ca. 150-200 ansatte, og møter i tunnelavdelingens ledergruppe. I tillegg vil du bistå i øvrige HR aktiviteter på tvers av Implenia samt være en bidragsyter inn i strategiske oppgaver. Stillingen vil ha kontorplass på Lysaker, men det må påregnes en del reisevirksomhet.

Vår kandidat

Vi søker en kandidat med relevant utdanning på høyskole- /universitetsnivå, minimum bachelornivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
Du har minimum 3 års erfaring innen HR arbeid, gjerne innenfor bygg- eller anleggsbransjen.

Du har stor arbeidskapasitet og bred erfaring med operativ HR. Du er kommersiell i ditt tankesett og blir motivert av å hjelpe andre.

Du evner å tenke helhetlig og prioritere viktige arbeidsoppgaver i tillegg til at du jobber strukturert og er ryddig i din opptreden. Av andre egenskaper er du en relasjonsbygger, tålmodig og utholdende. Du er også flink til å analysere situasjoner og kommuniserer ditt budskap på en god måte. Siden selskapet potensielt kan jobbe i større internasjonale arbeidsfellesskap, er det stor fordel med gode engelsk kunnskaper.

Hva kan vi tilby

Muligheter for personlige og faglige utviklingsmuligheter i et selskap i sterk vekst. Du vil inngå i vårt HR team bestående av totalt 6 hyggelige kollegaer.

For mer informasjon om stillingen, kontakt HR-sjef Gjertrud Lian +47 993 51 898.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Vi ser frem til din søknad snarest!

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: