<p>Zbigniew Gmurczyk i Fagprosjekt (fra venstre), Boguslawa Gmurczyk i Fagprosjekt, Janne Løken Bjørklund i Takringen, Marianne Gram Hoel i Takringen, Vidar Hoseth i Takringen, Rolf Erik Magnussen i Rockwool, Trond Cato Olsen i Fagprosjekt, Hans Jørgen Sandli i Fagprosjekt, Thor Tveitan i Takringen, Ann Kristin Sandli i Fagprosjekt, Liss Yvonne Jeanette Olsen i Fagprosjekt og Thomas Oswald i Rockwool.</p>

Rockwool ble årets leverandør og Fagprosjekt ble årets medlem i Takringen

Rockwool stakk av med leverandørprisen da Takringen samlet medlemmer og leverandører i Edinburgh denne helgen. Fagprosjekt ble kåret til årets Takringen-medlem.

Nesten 90 mennesker reiste denne helgen til Edinburgh for Takringens årlige tur og fagmøte. Her ble også årets medlem og årets leverandør kåret.

Teknisk kjedeleder Thor Tveitan delte ut prisen for beste leverandør under festmiddagen fredag.

– Prisen for årets leverandør er Takringens påskjønnelse til en leverandør som har utmerket seg og bidratt positivt i 2016. Årets leverandør fikk klart flest stemmer fra medlemmene, sa Tveitan om vinneren.

Prisen for årets medlem ble delt ut litt senere av daglig leder Vidar Hoseth, som for anledningen hadde kledd seg opp i skotsk kilt.

Hoseth nevnte først en rekke medlemmer som også var svært aktuelle for utmerkelsen, og trakk frem Alltak, Skårhaug Taktekk, Blikkenslager Bjørn Mella, Troms Takservice og Montasje Nor.

– Årets Takringen-medlem er en sterk bidragsyter i Takringen, og har en sterk lojalitet til kjedekonseptet. Vi kan nevne markedsføring, kjedens høyeste kjøpslojalitet, betalingspunktlighet og at de sist, men ikke minst, er en ambassadør for kjeden. I 2016 ble det jobbet hardt og målrettet, og resultatene uteble ikke: En omsetningsvekst på i overkant av 60 prosent og en høyst respektabel bunnlinje. Årets medlem 2016 har rett og slett gjort det ille bra, og er ingen andre enn Fagprosjekt, sa Hoseth.

I tillegg til prisutdelingen kunne taktekkerkjeden også by på skotske opplevelser som sekkepipe, dans og haggis under festmiddagen.