Byggesaksbehandler

Nannestad, Romerikes beste bostedskommune

Nannestad kommune ved Gardermoen, har hatt stor befolkningsvekst de siste årene. Kommunen har nå over 12 500 innbyggere, med Nannestad og Maura som de største tettstedene. Fire barneskoler, ungdomsskole, videregående skole, to idrettshaller, mange aktive lag og foreninger og nærhet til skog og mark gjør Nannestad til en god oppvekstkommune. Les mer her

FirmaNannestad Kommune
FylkeAkershus, Akershus
StedNannestad
Søknadsfrist15.05.2017

Arbeidsoppgaver

Hovedarbeidsoppgavene er knyttet til bygge- og delesaksbehandling, herunder også klagebehandling og skriving av politiske saker der hvor dette er nødvendig. Vi søker en person som også kan være med på en langsiktig utvikling av avdelingen i tråd med organisasjonens administrative og politiske mål. Kommunen bruker i dag saksbehandlersystemet ePhorte og programvare fra GISLINE, og all saksbehandling foregår digitalt.

Kvalifikasjoner

Til stillingen ønskes en person med universitets-/høyskoleutdanning med hovedvekt på bygningsfag. Juridisk kompetanse/ erfaring er også en fordel. Søkere med utdanning/ bakgrunn som bygningsingeniør eller sivilarkitekt er å foretrekke. Erfaring fra offentlig/ privat forvaltning og god kjennskap til sentrale lovbestemmelser og bruk av IT som arbeidsverktøy er en fordel.

Søker vil kunne få arbeidsoppgaver som tilsier en kommunikasjon og presentasjon av saker både internt og eksternt, og det vil derfor bli lagt vekt på skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Søker må kunne benytte egen bil i tjenesten.

Utdanning

  • Arkitekt / Design
  • Bygg og anlegg
  • Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad
  • Ingeniør

Egenskaper

Vi kan tilby et godt og humoristisk arbeidsmiljø med dyktige og kompetente arbeidskolleger. Kommunal forvaltning er en virksomhet med høy faglig kompetanse, hvor samarbeid på tvers av alle faggrupper står sentralt i det daglige arbeidet. Byggesaksavdelingen fremstår som svært arbeidseffektiv, og kommunen bryter generelt sett ikke saksbehandlingsfristen i byggesaker på 3 uker. Vi håper du ønsker å være en del av vår effektive og svært kompetente avdeling!

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Lønn etter avtale og arbeidsvilkår etter gjeldende lov og avtaleverk, og pensjonsordning i KLP.
  • Vi kan tilby et godt og humoristisk arbeidsmiljø med dyktige og kompetente arbeidskolleger. Kommunal forvaltning er en virksomhet med høy faglig kompetanse, hvor samarbeid på tvers av alle faggrupper står sentralt i det daglige arbeidet.
  • Virksomheten er for tiden under endring av organisasjonen internt. For godt kvalifiserte og personlig egnede søkere vil det kunne vurderes muligheter for ansvar som enhetsleder innad i virksomheten.
  • Enhetsleder vil inneha personal- og økonomiansvar samt faglig ansvar. Enhetslederen må kunne påregne mesteparten av sin arbeidstid som byggesaksbehandler, men det godtgjøres noe tid til enhetslederansvaret. Det bes om at det oppgis særskilt i søknaden om dette er av interesse.

Minst to referanser må oppgis i søknaden.

Vitnemål/attester tas med på et evt. intervju.

Vi gjør oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om konfidensiell behandling, jfr. Offentlighetsloven § 25.

Spørsmål om stillingen

Caroline Salberg

virksomhetsleder

Telefon 66 10 50 00

cs@nannestad.kommune.no

SØK STILLING

Vis flere stillinger: