HR Prosjekt satser sterkere rundt Oslo, og deler Region sør mellom regiondirektør Nils Christensen (t.v.) og nyansatt regiondirektør Erlend Eggum.

HR Prosjekt trapper opp - ny regiondirektør på plass

Erlend Eggum blir ny regiondirektør i HR Prosjekt når selskapet øker satsingen og deler Region Sør.

Eggum kommer fra stilingen som konstituert rådmann i Ullensaker.

Dette skjer som et ledd i HR Prosjekts satsing og vekst på Østlandet. Der spesielt områdene nord for Oslo skal vise mer oppmerksomhet.

- Ny vekst krever nye grep i organisasjonen. Vi ser behov for å dele Region Sør, slik at Nils Christensen, som tidligere har hatt hele regionen, nå kan konsertere seg om den veksten som skal skje vest i regionen. Den økte satsingen i østlige deler av regionen og nord for Oslo er det Erlend Eggum som skal ha ansvaret for. Vi har en ambisjon og bli større på hele Østlandet, sier administrerende direktør Jan-Arild Kingswick i en melding.

Erlend Eggum har hatt stillingen som kommunaldirektør for teknisk sektor i Ullensaker siden 2014, og den siste tiden som konstituert rådmann.

Han kom da fra stillingen som kommunaldirektør for teknisk sektor i Lørenskog kommune. Før det arbeidet har han hatt diverse lederstillinger innenfor offentlig sektor og da særlig knyttet opp mot kommunal planlegging, samt en liten periode innenfor rådgivende plan- og ingeniørvirksomhet i Rambøll.

Eggum sier han gleder seg til nye utfordringer i HR Prosjekt som Regiondirektør Sør.

- Jeg ser frem til å jobbe sammen med mange dyktige medarbeidere i en virksomhet som ønsker å levere gode samfunnsbyggende rådgivertjenester fra prosjektets start til slutt. Særlig fokuset på helhetstenking og gode beslutningsprosesser i den tidlige fasen av investeringsprosjekter er spennende, slik at samfunnet får de formålsbygg det trenger for å levere gode samfunnstjenester.

HRP er allerede godt etablert med flere avdelingskontorer i Oslo-regionen foruten hovedkontor i Oslo, men vil øke satsningen nord for Oslo og Eggum blir sentral i dette arbeidet.