Brakkeansvarlig

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3100 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeAkershus
StedHaga i Nes
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen er i vekst og vi trenger DEG som brakkeansvarlig ved vårt hovedlager på Haga.

Du skal være med og videreutvikle brakkeavdelingen slik at AF Gruppen vil bli enda mer selvstendig med hensyn til levering av brakker/containere til våre prosjekter. Du bør ha utdannelse på teknisk fagskolenivå eller høyere og gjerne praktisk erfaring i tillegg. Stillingen rapporterer til maskinsjefen.

Arbeidssted vil være ved maskinavdelingen på Haga i Nes kommune ca. 50 km nord for Oslo, men du må påregne litt reisevirksomhet. Vi søker personer som er ansvarsbevisste, har gode samarbeidsevner og holder et høyt aktivitetsnivå.

AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon ta kontakt med Tom Rainer Nilsen, tlf. 905 47 782.

Søk her

Vis flere stillinger: