Ønsker du å bidra til bedre framkommelighet og trafikksikkerhet?

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Vegdirektoratet
FylkeOslo
Søknadsfrist14.05.2017

Kontor for trafikkteknikk i Vegdirektoratet søker deg som er engasjert i samferdsel som viktig del av samfunnsutviklingen! Veg- og transportsystemet blir mer og mer komplekst og trafikkavviklingen stadig mer utfordrende. Samfunnets krav til effektiv og trafikksikker framkommelighet bare øker. For å ivareta en sikker, miljøvennlig og effektiv framkommelighet trenger vi et godt og oppdatert regelverk og dyktige fagpersoner til å forvalte og utvikle trafikkteknikken.

Kontor for trafikkteknikk i Veg- og transportavdelingen består av 7 dyktige medarbeidere. Vi jobber i hovedsak med å forvalte og utvikle regelverk innenfor følgende fagområder; veg- og tunnelbelysing, trafikkskilt, vegoppmerking, arbeidsvarsling, trafikksignalanlegg, trafikkavvikling og trafikkteknikk generelt. Kontoret har ansvar for 4 av 9 normaler. Normalene er de viktigste håndbøkene i Statens vegvesen og setter standarden for infrastrukturen.

Vår kompetanse er svært etterspurt og vi jobber med mange interessante oppgaver knyttet til f.eks. selvkjørende kjøretøy, fremkommelighet for sykkel, el-bil, kriterier for fartsgrenser, risikovurdering, trafikksikkerhet mv. I tillegg til utstrakt samarbeid internt i Statens vegvesen, har vi mye internasjonalt samarbeid.

Arbeidsoppgaver og ansvar i stillingen:

  • Utvikle og forvalte Håndbok N300 Trafikkskilt
  • Utvikle fagfeltet innen trafikkteknikk generelt og trafikkskilt spesielt
  • Formidle og utvikle kompetanse i Statens vegvesen og til relevante samarbeidsparter
  • Prosjektarbeid, rådgivning og saksbehandling
  • Nordisk og internasjonalt samarbeid innen fagfeltet

I utgangspunktet er vi ute etter deg som kan ta ansvar for forvaltning og utvikling av Håndbok N300 Trafikkskilt, men om du har spesialkompetanse innenfor andre deler av våre fagområder vil du også være aktuell for stillingen.

Kvalifikasjoner

Vi krever at du minimum har høyskole-/universitetsutdanning på masternivå, og fortrinnsvis innen relevante tekniske fagretninger. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning. Du må ha god formidlingsevne både muntlig og skriftlig i norsk og engelsk.

Vi legger vekt på at du

  • er selvstendig, initiativrik og har evne til å arbeide strukturert
  • samarbeider godt med andre og kommuniserer på en klar, presis og god måte
  • trives med oppgaver som innebærer saksansvar og prosjektledelse
  • har fokus på gjennomføring og god kvalitet i leveransene

Vi tilbyr:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsstudier og gode muligheter for faglig påfyll
  • godt arbeidsmiljø i et flott og lyst kontorbygg med fin beliggenhet ved Alnaelva på Bryn i Oslo, med gode offentlige kommunikasjonsmuligheter
  • lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk

Kontaktperson

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte seksjonssjef Morten Hafting på tlf. 95142821.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om det.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb innen 14. mai 2017

Vis flere stillinger: