Elektromontører

Mesta er ledende i Norge innen drift og vedlikehold av infrastruktur. Siden 2003 har Mesta etablert seg som et selvstendig selskap med over 1300 ansatte, og virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel.

FirmaMesta Elektro
FylkeSogn og Fjordane
StedKaupanger
Søknadsfristsnarest

Mesta Elektro er en ledende aktør innen elektroarbeider langs vei. Vi er en lønnsom, landsdekkende og fokusert elektroentreprenør som utfører de fleste oppgaver innen elektronisk installasjon langs vei i hele landet. Store deler av virksomheten er knyttet til installasjon og vedlikehold av alle elementer av den tekniske utrustningen i tunneler.
Mesta Elektro omsetter årlig for ca. 375 mill. NOK og har 144 ansatte. Mesta Elektro er i stadig vekst og vil i årene framover fortsette veksten i tråd med økt fokus på sikkerhet i tunneler. Veksten vil hovedsakelig skje innen større prosjekter. Prosjektene er over hele landet, reiseaktivitet må derfor påregnes. Den ansatte vil bli en del av et godt og faglig sterkt miljø med kompetente medarbeidere.

Kontaktperson for stillingen:
Prosjektsjef Oddmund Lefdal, tlf. 915 52 210

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke stilling hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Arbeidsoppgaver

Våre oppdrag består i hovedsak av elektroinstallasjoner knyttet til trafikktekniske installasjoner innen samferdsel over hele landet. Reiseaktivitet må i stor grad påregnes. Du vil få gode muligheter for personlig- og faglig utvikling.

Utdanning/ kvalifikasjoner

Fagbrev som elektriker, førerkort kl. B

Egenskaper

Nøyaktighet og struktur er viktige egenskaper. Vi er i tillegger vi vekt på at du er lærevillig og nysgjerrig. Du må både kunne jobbe selvstendig og være lett å samarbeide med. Med geografisk spredning av prosjektene er fleksibilitet nødvendig for å kunne utføre arbeidsoppgavene hensiktsmessig. Vi legger vekt på positive væremåte slik at du blir en bidragsyter til et allerede godt arbeidsmiljø blant dyktige og hyggelige kolleger.

Foruten konkurransedyktig lønn og øvrige arbeidsbetingelser kan Mesta tilby faglige utfordringer og interne karrieremuligheter.

Søk her

Vis flere stillinger: